Púder Nélkül

2010.11.12. 11:57

Angelina Jolie imádja a magyar pogácsát

Pogácsával és pizzával dobják fel magyar szakácsai Angelina Jolie hangulatát, aki Budapesten forgatja legújabb filmjének jeleneteit.

PLT

A Blikk információi szerint a világsztárra két esztergomi szakács, Bencze László és Faluközi Attila főz. A két szakács hajnali öt órakor kel, hogy mire a Jolie-Pitt sztárházaspár megérkezik a forgatás helyszínére, már kész legyen a reggeli.

– A szakácsok minden helyszínen ott vannak, ők főznek Pittre, Joliera és a közvetlen környezetükre... Nagyon jó viszonyban vannak Pittékkel! – súgta meg az egyik stábtag.

Angelina általában könnyű és egészséges ételeket kér, de evett már pörköltet és babgulyást is. A szakácsok minden nap sütnek neki pizzát vagy pogácsát, utóbbi a kedvence. (Recept a blikk.hu-n, kattintson ide!) A színésznő nagyon közvetlen az alkalmazottakkal és megbecsüli a szakácsok munkáját Braddel együtt.

A Blikk megkereste a két sztárszakácsot, akik Kovács Lázárt is kigolyózták, ugyanis korábban a séf neve is felmerült mint lehetséges szakács. További részletek a blikk.hu-n.

Ezek is érdekelhetik