Púder Nélkül

2010.08.03. 13:51

Szépség- és egészségtippek az Anna-bál csinos, 5. helyezettjétől

Rendszeresen mozog, a helyes táplálkozásra is gondot fordít, igaz, a sütemények csábításának szívesen enged Sándor Sarolta, aki 5. helyezettje lett a balatonfüredi Anna-bálnak.

PLT

 - Megfelelően táplálkozom, sok gyümölcsöt, zöldséget eszem és edzek is. Hétvégenként biciklizek a Balatonnál és sokat úszom. Korábban teniszeztem, de azt a sportot már csak alkalmanként űzöm, illetve társastáncolok. Ez utóbbi mozgásformába korábban a Gálánál kóstoltam bele és a Pro Artnál kezdtem újra - árult el egyet s mást életmódjáról Sándor Sarolta.

A vonalaira egyébként nem kellene különösebben ügyelnie, szerencsés alkat, nem hízékony. Szereti a süteményeket, de nem csak szívesen majszolja az efféle édességet: otthonosan mozog a konyhában, maga is örömmel süt vagy akár, ha úgy alakul, főz is. A minap például marcipános sütivel rukkolt elő... Az Anna-bálon nem ehette végig a menüsort, hiszen hol interjú, hol fotózás miatt rabolták el a lányokat az asztaltól, de azért kapott a végén egy kis kóstolót. A különleges, apró porciók helyett amúgy jobban értékelt volna egy Cézár salátát vagy egy kis dödöllét.

Ritkán sminkel, bár szívesen teszi, örömmel festi ki barátnőit is, ha nagy ritkán buliba indulnak. A rendezett frizura, egyáltalán az ápoltság, mondta, igényesség kérdése is. Rajzolgatni is szeret, ekrü színű báli ruháját maga tervezte: a vállpántja gyöngyből készült, selyem, organza és tüll is volt az alapanyagok között. Az estélyihez illő fülbevaló és karkötő ékítette még a fiatal lányt. A nyakába egy porcelánszív került, amilyen minden vendégnek járt a bálon, utóbb pedig, a 3-as számmal ellátott már azt jelezte, a 15 legszebb lány közé jutott. Az báli ruhát ide kattintva megnézheti!

További részletek a zalaihirlap.hu-n, kattintson ide!

Kocsis Korinna újabb sikere: az Anna-bál szépe lett a vasi lány

Ezek is érdekelhetik