A HELYZET

2018.04.05. 06:30

A statisztikusok nem félnek

Szikszai Péter

Nem látszik a gyilkossági statisztikai adatokból, hogy Nyugat-Európa veszélyesebb hely lenne a migráció miatt – írta a tömeges bevándorlás első számú propagandalapja, a Jobbik-mecénás Simicska Lajos oldala, az Index.

És ha a statisztikai adatok ezt mutatják, akkor biztos úgy van.

Felesleges rettegnie a 120 decibel nevű nőszervezetnek, hogy Stockholmban, Malmőben, Berlinben, Hamburgban már nem mernek a nők egyedül kocogni vagy éjszaka sétálni, ugyan már! A kölni szilveszterkor is nagyon túltolta a dolgot a sok nebáncsvirág. Az, hogy esetleg megverik vagy megerőszakolják őket, előfordul, de azért ebbe még senki sem halt bele! Akkor meg mire ez a nagy ricsaj, mire föl? Itt volt ez a múltkori bécsi késelés. Jó, jó megszurkáltak egy egész családot a nyílt utcán, de halott az nem volt! Nem kell feleslegesen kelteni a pánikot. Teljesen érthetetlen a karácsonyi vásárokat beton­tömbökkel elbarikádozni, mert a számok azt mutatják, hogy a migráció miatt nem növekedett az emberölések száma.

Egyébként is mi köze van a bevándorlásnak a terrorhoz? Tulajdonképpen nincsen baj ezekkel a szomáliai és marokkói bandákkal sem, hiszen ha autókat gyújtanak fel éjszakánként, vagy eladnak néhány tonna kokaint, esetleg nagy néha rendőrőrsökre dobnak gránátot, attól még az állampolgárnak igenis lehet maximális biztonságérzete. Nagyszerű felmérések ezek. A kutatások szerint negyvenöt olyan no-go zóna van Németországban, ahova a rendőrök még fegyverrel sem merészkednek be. Ám jó hír, hogy a bátor statisztikusokat akár oda is lehetne költöztetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!