Programok

2015.10.25. 17:55

Programok, rendezvények Zala megyében október 26-tól

Tudja meg, mi történik Zala megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények október 26-tól. Böngésszen, és válogasson!

Munkatársainktól

NOVEMBER 7.

Természetgyógyász nap

Keszthely – Természetgyógyász napot tartanak november 7-én, szombaton a  Balaton Színházban. Előadások hangzanak el többek között a jobb agyféltekés rajzolásról, a zeneterápiás lehetőségekről és  a tudatos párkapcsolatban rejlő kincsekről. Lesz torna, jógaóra, s az érdeklődők számos kiállító termékeivel, szolgáltatásaival ismerkedhetnek. A  rendezvényre a belépés díjtalan.

NOVEMBER 4.

Kiállítás lesz mandalákból

Lendva  – Főző Laura és Salamonné Tüttősi Ildikó zalaegerszegi alkotók mandala-képeiből nyílik kiállítás jövő hét szerdáján, este hat órai kezdettel a lendvai Bánffy Központ galériájában. A csendből születő fény című tárlatot az erdélyi származású Nemes László festőművész – a Bánffy Galéria mentora – ajánlja az érdeklődők figyelmébe.

NOVEMBER 3.

A roma áldozatok emlékére

Zalaegerszeg – A megyeszékhely roma nemzetiségi önkormányzata az idén is megrendezi az immár hagyományos városi megemlékezést a roma holokauszt évfordulója alkalmából. November 3-án (jövő kedden) 17 órakor a zalaegerszegi vasútállomás előtti téren, az épület falán található emlékműnél várják a kegyeletüket leróni szándékozókat – tájékoztatta lapunkat Horváth Aladár, az RNÖ elnöke.

Az orchideák csábítása

Alsópáhok  – „Mindent a megporzókért! A magyarországi  orchideák csábítási trükkjei” címmel tart előadást a kertbarát körben dr. Bódis Judit, a Pannon Egyetem Georgikon Karának docense. A rendezvény november 3-án 17 órakor lesz az alsópáhoki művelődési házban.

OKTÓBER 27.

Levélregény bemutatója

Lendva – Dr. Zágorec-Csuka Judit muravidéki magyar író-költő új, A fény győzelme című levélregényének a bemutatóját tartják kedd este hat órakor a Bánffy Központban. A szerzővel Zadravec Szekeres Ilona beszélget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!