Programok

2017.08.09. 13:08

Kimozdulna? A hét hátralevő részében is remek programok várják a Balatonnál

A koncertektől az erőemelés versenyig változatos lesz a programkínálat!

Németh Lilla

A hét további részében is megéri elugrani a Balatonhoz, ugyanis a környező települések színes programokkal várják az odalátogatókat. A tó vize egyébként az átmeneti lehűlésnek köszönhetően jelenleg 25.4 °C-os.

Keszthelyen a fúvósoké lesz a főszerep augusztus 11-13-ig. Augusztus 11-én (pénteken) 19 órától a Zalaegerszegi Városi Fúvószenekar muzsikáját élvezhetjük, augusztus 12-én (szombaton) szintén 19 órától a Balaton M&K Fúvószenekar veszi át a terepet. Augusztus 13-án (vasárnap) 18 órától a Bolba Éba és a Jazzterlánc, 19 órától a Zalai Balaton-part Ifjúsági Fúvósszenekar, 20:30-tól pedig Vagabond Trió és Szita Gábor szórakoztatja a közönséget.

Balatongyörökön a jazz szerelmesei kapcsolódhatnak ki augusztus 10-én (csütörtökön). A JazzFiesta névre hallgató koncertsorozat keretein belül blues zenével örvendezteti meg az érdeklődőket a StoniBlue Unit (Blues trió), valamint a Blues B.R.othersShow (Szeged). A településen hétvégén is gondoskodnak a jó hangulatról: augusztus 11-13-ig tart majd a XIV. Györöki Bor & Dal Fesztivál. A móló melletti sétányon minden nap 17 órától kezdődik a program: ekkor még játszóház várja a kicsiket 19 óráig, majd az este előrehaladtával az együttesek váltják egymást. Fellép többek között a Borbál a HelloKids zenekarral, a Csaknekedkislány, de a Pankastic is.

Gyenesdiáson is jónak ígérkezik a hétvége, augusztus 11-13-ig ugyanis jön a Kárpáti Korzó nevű koncertsorozat: lesz Kárpátia koncert, de bulizhatunk a Kelemen Kabátban vagy a Kávészünet zenéjére is. Ráadásul augusztus 12-én tartják az Erős Emberek Versenyét is: a versenyszámok között lesz például gumi forgatás, koffer cipelés, sőt, söröshordó fej fölé nyomása is! A látványosnak ígérkező eseményt a főút mellett tartják, bárki szurkolhat majd a résztvevőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!