Programok

2017.09.05. 11:42

Vége a nyárnak, de ne csüggedjen – Ősszel is nagyszerűen fog szórakozni

Az idő egyre hűvösebb és az iskola is elkezdődött – megérkezett az ősz, ehhez kétség sem fér. A balatoni strandolásnak ugyan vége szakadt, de nem kell lemondanunk a színes programokról.

zaol.hu

Alig ért véget a Vadpörkölt és Borfesztivál Zalaegerszegen, máris egy újabb mulatság van kilátásban. Szeptember 9-től megkezdődik a XI. Kertvárosi Vigasságok programsorozat az Apáczai Csere János Művelődési központban, ahol az egész család jól érezheti magát. Pénteken gyerekműsorokkal, jótékonysági főzéssel, koncertekkel és lézerharccal várják az érdeklődőket. A részletes programért kattintson ide!

Ha a hűvösebb idő nem veszi el a kedvét a sportolástól, akkor csatlakozzon a keszthelyi Légy Példakép - Kerékpáros Találkozó és Teljesítménytúrához. Az eseményre szombaton reggel 9 órakor kell regisztrálni az Alphaparkban, és a túrázás mellett számtalan érdekes programmal is készülnek a szervezők. Csak annyit mondunk: Bringára fel! A részletes programot itt találja.

A művészetek kedvelői sem fognak unatkozni, hiszen Balatongyörökön, Marton Tamás GYÖRÖKKÉVALÓSÁG című fotókiállítását akár ma is megtekinthetik. A Jüngling Zoltán Közösségi Házban nyílt tárlat Balatongyörök szépségeit, természeti csodáit örökíti meg. Hétfőtől péntekig, 9-16 óráig nézheti meg az alkotásokat, de siessen, mert a kiállítás csupán szeptember 8-ig látható!

Nagykanizsán várja a Dödölle és Borfesztivál, szeptember 8-tól 9-ig az Erzsébet tér és környékén. A fellépők között ott van Bereczki Zoltán, a Soulwave és a Deniz. A koncertek mellett megnézheti a kézműves kirakodóvásárt és a borházak kínálatát, míg a család legkisebb tagja az ingyenes gyerekjátékokkal játszik! A további programokat itt olvashatja el!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!