Zalai Hírlap-Rendezvény

2018.10.08. 07:00

Szente Vajk: óriási hatással van a közönségre az Apáca Show!

Fantasztikus dalok, megható és humoros jelenetek, grandiózus díszletek és sztárparádé.

ZH

A zenés darabot a 90-es évek ikonikus filmvígjátéka ihlette

Október 27-én Zalaegerszegre, a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokba érkezik 2018 egyik különleges zenés produkciója, a Szegedi Szabadtéri Játékokon és a Budapesti Operettszínházban is elsöprő sikerrel, telt házas előadásokkal bemutatkozott Apáca Show. – Azért fantasztikus a darab, mert képes arra, hogy még a filmhez képest is több érzelmet közvetítsen.

A zenés darabot a 90-es évek ikonikus filmvígjátéka ihlette

Különös ereje van: a próbák során nemegyszer láttam, ahogy a darab ügyelője vagy koreográfusa a szemét törölgette a meghatódottságtól. A bemutatót követő nézői reakciók pedig minden várakozásunkat felülmúlták – mondja az Apáca show rendezője, Szente Vajk. A zenés darabot a 90-es évek ikonikus filmvígjátéka ihlette. A diszkó és soul dallamokkal fűszerezett musicalsiker főszerepét Sári Éva játssza, további szerepeit Molnár Piroska, Janza Kata, Feke Pál, Alföldi Róbert és Csonka András alakítja. Jegyek a tex. hu-n, a jegyirodákban és kedvezményes áron a Zalai Hírlap ügyfélszolgálati irodáiban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!