Nőnap

2018.03.06. 10:30

A nőket ünneplik Kehidakustányban

Ezen a héten a nőnap apropóján a nőket ünneplik a településen, ahol egészen péntekig számos érdekes program várja az érdeklődőket.

Zalai Hírlap

Előbujt a hóvirág

Fotó: Győrffy István

A helyszín minden esetben a Deák Ferenc Kulturális, Rendezvény és Közösségi Ház.

A programok hétfő délután zumbaórával indultak, Baján János előbb az óvodásokat mozgatta meg, majd a felnőttek következtek.

Március 6-án, kedden, azaz ma 17.30-kor kiállítás nyílik a kehidakustányi asszonyok saját készítésű termékeiből. A tárlatot Lázár István, Kehidakustány polgármestere nyitja meg. Ugyancsak ma, 18 órakor kezdődik Időutazás címmel Gergely János és Johanné Székely Júlia verses-zenés műsora.

Szerdán 17 órától Táplálék testnek és léleknek a mindennapokban címmel Rajky Izabella és Horváth Mónika tart előadást. 18 órától pedig Borbély Renáta aromaterapeuta várja az érdeklődőket, a téma: aromaterápia nőknek, avagy miként segítenek az illóolajok az egészségmegőrzésben, a gyógyításban és a női minőségek megélésében.

Csütörtökön 17.30-tól Fülöp Csenge lélekgyógyász számít a közönség figyelmére, előadásának címe Mindennapi játszmáink. Péntek 9.30-tól Aszódi Andrea Egyensúlyban lenni címmel tart kötetlen beszélgetést a női szerepkörökről kreatív foglalkozással egybekötve. A rendezvények díjmentesen látogathatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!