HIRDETÉS

2018.09.18. 13:34

Zala Springs Golf Resort

A Zala Springs Golf Resort Zalacsányban található, mely minden igénytő kielégít és luxus szolgáltatásokat nyújt.

zaol.hu

Európában is kimagasló színvonalú és vonalvezetésű golf pályával rendelkezik, melyet a világhírű golfpálya tervező, Robert Trent Jones, Jr. álmodott meg. A 160 hektáron elterülő 6351 méter hosszú, tavakkal tarkított 18 szakaszos championship golfpálya USGA (Amerikai Egyesült Államok Golf Szövetsége) szabványoknak megfelelően épült, így alkalmas arra, hogy nemzetközi, világszínvonalú versenyeknek is otthont adjon.

A resort központi épületében, a klubházban található a recepció, a Callaway sportszergyártóval együttműködésben megálmodott pro-shop és az exkluzív Zala Springs Golf Bistro. A Zala Springs Golf Resort folyamatosan keres lelkes és ambiciózus embereket, akik erősítik a csapatot és kiváló szolgáltatást tudnak nyújtani a vendégeinknek. A resort látogatói közt számos elismert golfozó, híresség, újságíró és külföldi delegáció is tartozik.

Figyelünk munkavállalóinkra

A Zala Springsnél figyelünk munkavállalóink igényeire és jóllétére. Folyamatos fejlődést, előre lépési lehetőségeket biztosítunk, versenyképes bérezés mellé. Mindenkire figyelünk és meghallgatjuk az ötleteket és észrevételeket, hogy egy összetartó és jól működő csapatot alkossunk.

Gyönyörű környezet

A csodálatos táj és panoráma egyedülálló munkahellyé varázsol minket. Inspiráló és gyönyörű környezet, dinamikusan fejlődő cég, rengeteg lehetőséggel és kihívással.

A Zala Springs Golf Resort vezetősége elsősorban olyanok jelentkezését várja, akik szeretnének egy magas minőséget és vevőelégedettséget szem előtt tartó vállalat életében aktív szerepet vállalni. Aktuális nyitott pozíciónkat itt tekintheti meg: http://zalasprings.hu/hu/karrier.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában