HIRDETÉS

2018.09.24. 15:43

ZÁÉV Építőipari Zrt.

A ZÁÉV Építőipari Zrt. a magasépítés területén közel hét évtizede töretlenül nyújt magas színvonalú szolgáltatásokat.

zaol.hu

A Társaságunk tevékenységi köre alapvetően épületek teljes körű kivitelezése, felújítása és korszerűsítése, generál-, illetve fővállalkozás. A ZÁÉV cégcsoporthoz tartozó Kft-k bevonásával speciális szakmai feladatok megoldására is alkalmasak vagyunk. Megbízóink minden egyedi igényét ki tudjuk elégíteni úgy, hogy a megvalósult munka nemcsak időtálló és míves, hanem esztétikus és emberközpontú is lesz.

Szakember utánpótlásunk érdekében mindig kiemelkedően fontos feladatnak tekintettük a szakmunkás képzést, mellyel a megalakulásunk óta foglalkozunk.

Két tanműhely fenntartásával, oktatói gárdával biztosítjuk tanulóink gyakorlati képzését. Oktatási tevékenységünk az építőipari szakmacsoport valamennyi szakmáját felöleli: burkoló, kőműves, festő-mázoló, ács-állványozó, villanyszerelő szakembereket képezünk.

Minőségi munkavégzésünk magas színvonalát igazolják az elnyert építészeti díjaink, elismeréseink, továbbá kiemelt figyelmet fordítunk integrált minőségirányítási rendszerünk fejlesztésére, melyet rendszeresen akkreditált szervezettel auditáltatunk.

Amit munkavállalóinknak nyújtani tudunk: versenyképes fizetés, karrierlehetőség, dinamikus csapatmunka, kiemelkedő beruházásokon való részvétel, stabil munkáltatói háttér.

Működési területünk elsősorban a Dunántúlra és a fővárosra összpontosul, de jelentős referenciamunkákkal rendelkezünk az ország keleti részén is.

Cégünk központja Zalaegerszegen található (8900 Zalaegerszeg Millennium köz 1.), emellett Budapesten területi kirendeltséget működtetünk (2040 Budaörs Építők útja 2-4.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában