hirdetés

2021.09.22. 08:00

Városmarketing Gyémánt Díjat nyert Zalakaros

Az elmúlt évek sikereire alapozva Zalakaros a 2021-es évben is beadta pályázatát a Városmarketing Gyémánt Díj elnyerésére.

Forrás: Zalakarosi Turisztikai Egyesület

A Zalakarosi Turisztikai Egyesület áprilisban, a vendégek érkezése előtt létrehozott egy 9 pontból álló Covid-kódexet, amely a város és szállodák biztonságos környezetét volt hivatott képviselni.

Fotó: Zalakarosi Turisztikai Egyesület

A népességszámból adódóan nagy előnyünk volt, hogy kisvárosként valóban megfelelő körülményeket tudunk nyújtani, hiszen nincs tömeg, a természeti kincseink sora végeláthatatlan, kirándulási lehetőségek tárháza várja az ideérkezőt.

A Magatartási Kódex kivitelezésére összeült a város önkormányzata, az egyesület elnöksége, a fürdő vezetősége, szállodaigazgatók illetve a magánszállásadók képviselője. Miután körvonalazódtak a részletek, a Kanizsai Dorottya Kórház főigazgatójának jóváhagyásával, kiegészítésével készült el a COVID-kódex.

Fotó: Zalakarosi Turisztikai Egyesület

 

A város, a turisztikai szolgáltatók, a szállodák és magánszállásadók egy emberként összefogva tervezték meg a magatartási kódex részleteit, a helyi lakosságot és a munkavállalókat egyaránt arra ösztönözve, hogy részt vegyenek ebben.

Ezzel a kezdeményezéssel „Külső kommunikációs megoldások és tartalom” kategóriában Zalakaros 2021-ben is elnyerte a Városmarketing Gyémánt Díjat, amely a Marketing Summit 2021 rendezvény keretében került átadásra.

Fotó: Zalakarosi Turisztikai Egyesület

 

A díjat a Turisztikai Egyesület képviseletében Pókos Patrícia városmarketing manager vette át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában