Hirdetés

2018.04.23. 13:14

Tini Stílusviadal a Zala Plazában

Már többször gondoltál rá, hogy ideje lenne egy stílusváltásnak, de nem tudtad hogyan vágjál bele? Most szakértői segítséget nyújt hozzá a Zala Plaza!

Frank Patrícia személyi stylist valamint sminkesből, fodrászból és persze fotósból álló csapata május 12-én három tini párost alakít át a Zala Plaza kínálatából.

A három páros egy előjelentkezés folyamán kerül kiválasztásra. A versenyre jelentkezni a Zala Plaza Facebook oldalán lehet május 6. éjfélig a kiemelt poszt alatt kommentben. A hozzászólásban meg kell jelölnie a jelentkezőnek kivel akar részt venni a viadalon, valamint egy rövid indoklást is kell írniuk miért ők bizonyulnak a legjobb választásnak.

Az átalakulás után jön a viadal! A három új megjelenést kapott párosra a Zala Plaza Stílusviadal oldalán lehet szavazni. A nyertes tini páros fejenként 5-5 ezer forint értékű utalványban és páros mozijegyben részesül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában