Szponzorált tartalom

2018.06.15. 10:00

Sztárfellépők is érkeznek a Lenti Nyári Estékre (x)

Idén is számos fellépőnek, sztárvendégnek tapsolhat a közönség péntek esténként. Idén már hatodik alkalommal rendezik meg a nagy sikerű Lenti Nyári Esték programsorozatot három hónapon át.

Janicsák Veca idén is fellép a Lenti Nyári Esték programján Fotó: Kósa Róbert

Ma este 20 órakor újra elindul a zenés nyári esték sorozat, mely során két-két fellépő is várja a közönséget a rendezvénytéren. Idén 12 alkalommal kerül sor zenés estére Lentiben.

Janicsák Veca idén is fellép a Lenti Nyári Esték programján Fotó: Kósa Róbert/Zalai Hírlap

Első alkalommal a Pedrofon Rock’n Show Band zenekar érkezik, majd Polyák Lilla lép színpadra. A második este vendégei június 22-én a Lesz Vigasz zenekar és Janicsák Veca lesznek. Következő héten a Silverband zenekar és Csonka András zenélnek a közönségnek. Júliusban először a Start Tánczenekar érkezik, őket Postás Józsi követi a színpadon, aki jól ismert mulatós slágereket énekel majd. Egy héttel később az Orff Ütőegyüttes és a Desperado zenekar, majd július 20-án a Partyzona Showband és az X-faktor győztes Tóth Andi lépnek fel. Július 27-én báli hangulat kerekedik a rendezvénytéren a népszerű Fáraó zenekarral, őket Janza Kata követi a színpadon. Augusztus elején a Mambo Partyzenekar dalai adják meg a hangulatot a Hip Hop Boyz retró show-műsorához. Következő héten a Rox zenekar, majd Pál Dénes, a The Voice – 2012-es Magyarország hangja tehetségkutató verseny győztese érkezik Lentibe. Augusztus 17-én a Kerka Táncegyüttes és Nefelejcs Dalkör, majd Tóth Vera lépnek színpadra. Egy hét múlva a Gríz zenekar és Soltész Rezső szórakoztatja a közönséget, végül a Madarak házibuli zenekar előadásával és a Groovehouse fellépésével zárul az idei sorozat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában