HIRDETÉS

2019.01.30. 19:25

Spiller 2000 Kft. – 30 éves családi vállalkozás a nemzetközi piacon

Cégünk teljesen magyar tulajdonban lévő 30 éves forgácsolási múlttal rendelkező családi vállalkozás. Az évek során korszerű technológiákra és széleskörű forgácsolási tapasztalatokra tettünk szert, cégünket megrendelői igényekhez igazítottan folyamatosan fejlesztjük.

zaol.hu

Fő profilunk nagy-pontosságú precíziós műszeripari, finommechanikai, fékalkatrészek forgácsolással való gyártása kis és közepes szériákban.

Vevőinknek jelenleg több mint 500 fajta alkatrészt gyártunk. Ezek többségét raktárról rövid szállítási határidővel a megrendelők által támasztott követelményeknek magas szintű kiszolgálásával szállítjuk. Az általunk gyártott alkatrészek jelentős hányadát Svájcban és az Amerikai Egyesül Államokban (USA) értékesítjük.

Az alkatrészek túlnyomó többsége rozsdamentes alapanyagokból készül. A megmunkált fémek közt találhatók speciálisabbak is mint Hasteloy, Inconel és más általánosak mint: réz és alumínium ötvözetek.

Az elvárt minőségi követelményeknek való megfelelés érdekében MSZ EN ISO 9001-2009 Minőségbiztosítási rendszert üzemeltetünk. Minőségi céljaink elérésének érdekében folyamatosan fejlesztjük gépparkunk, korszerű méréstechnikai eszközöket, mérőgépeket használunk, és saját-fejlesztésű termelési rányitó és vállalat irányítási rendszer is támogat bennünket. Rendelkezünk MSZ EN ISO 14001 : 2005 Környezetirányítási Tanúsítvánnyal is.

Céljaink:

Partnereink elvárásainak maximálisan megfelelni. Ehhez legfőbb eszközeink a megfelelő minőség, kielégítő mennyiség és pontos szállítási határidő. Ezen felül fontosnak tartjuk a jó partnerviszonyt és a rugalmasságot. A lehetőségeink és megrendelőink igényei szerinti géppark és munkaerő-fejlesztés. A lehető legkorszerűbb technológiák alkalmazása a gazdaságosság figyelembevételével.

 

Szolgáltatásaink: CNC esztergálás, CNC marás

Elérhetőségek:

Spiller 2000 Kft.

Cím: 8900 Zalaegerszeg,

Hock János u. 94/A

Telefon: +36302269003

 

További Állásajánlatainkat ITT találja!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában