Szponzorált tartalom

2020.09.13. 05:00

Spar akciós újság – menjünk bele a legapróbb részletekbe is!

Vannak, akik A-tól Z-ig átböngészik az akciós újságokat és ezzel sok tízezer forintot meg tudnak spórolni akár egy hónap alatt is, de egész évre vetítve még a családi nyaralást is ki tudják gazdálkodni. Tehát ha nekünk is van hasonló célunk, ne legyünk restek ezt a példát követni.

Menjünk bele a legapróbb részletekbe is!

Ha nem csak az aktuális Spar akciós újságra vagyunk kíváncsiak, hanem a többi akciós termékből is válogatnánk, ami nem fért bele a heti újságba, akkor a legkényelmesebben ezt online módon tehetjük meg. Előre átnézhetjük a Spar kedvezményes áruinak listáját, méghozzá kategóriákra lebontva, hogy még gyorsabb és átlátható módon tudjunk az adott termékekre rákeresni. Ezt mind az Akcióleső jóvoltából tehetjük meg ennyire könnyedén, hiszen az oldalon a legrészletesebb kínálatot tekinthetjük meg online formában. 15 kategóriában összeszedve az élelmiszer árutól a babaápolási cikkeken, a háztartási és szabadidős holmikon keresztül a szépségápolásig minden akciós árut megszemlélhetünk. A képre kattintva a részleteket is könnyebben átolvashatjuk.

Fotó: pixabay

Vásároljunk többet, olcsóbban!

Ha már kitapasztaltuk, hogy miből mennyi fogy egy időszakban, például a háztartási szerekből, ami nem romlandó, akkor jól jön egy ilyen akció, mert ezzel még többet spórolhatunk és a következő bevásárló listára már ezt a tételt nem kell felírni, csak mondjuk egy félév múlva. Gond letudva. Sőt nem is gond, mert jó áron vettük és megoldottuk az utánpótlást is egy időszakra.

Fotó: pixabay

Hetente Extra ajánlat

Ha átlapoztuk az akciós újságot és átböngésztük a kategóriák kedvezményeit is, akkor ne hagyjuk ki az Extra ajánlat újságot sem. Ebben a kiadványban a Spar kiemelt üzletiben kapható extra ajánlatait tekinthetjük meg. Természetesen a kiemelt üzletek listáját is megtaláljuk, hiszen a lényeg a részletekben rejlik.

Ne maradj le semmi fontos akcióról, ezért az alábbi linkre kattintva keresd fel az akcioleso.hu oldalán a friss Spar akciós újságot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában