HIRDETÉS

2018.09.28. 10:33

Rotary Fúrási Zrt.

A ROTARY Fúrási Zrt. a MOL Csoporthoz tartozó vállalat, melynek alaptevékenysége szénhidrogén-kutató és -feltáró kutak fúrása, kivizsgálása és kiképzése, valamint a már meglévő kutak javítása és karbantartása.

zaol.hu

A fúrási és kútjavítási tevékenységhez a társaság széles körű szolgáltatási skálával rendelkezik. Ezek közül legfontosabbak a bányászati szervizszolgáltatások (Coiled tubing, kútleürítés, Wire line).

A vállalat 1990-ben – ROTARY Fúrási Kft. néven – alakult, jelenlegi társasági formáját 2010. október elsején négy vállalat – Pumping Services Kft., Drill Trans Zrt., Mobilgas Zrt. és Drill-car Kft. összeolvadásával – érte el.

Nemzetközi jelenlét

Az elmúlt közel három évtized során dolgozott az ausztriai Alpok havas csúcsaitól, Líbián át a forró és sivatagos Abu Dhabi-ban, Kuvaitban és Irakban. A társasági jelenleg Magyarországon, Ukrajnában és Albániában végez tevékenységet.

A ROTARY legnagyobb erőssége maga a személyzet. A vállalat felismerte, hogy legfőbb értéke a kiváló tudással, tapasztalattal és nagy munkafegyelemmel bíró munkaerő. E magas minőségi sztenderd fenntartása a folyamatos képzésekben, tréningekben, speciális tanfolyamokban, munkavédelmi oktatásokban és szakmai kurzusokban rejlik.

A ROTARY Zrt, egy régen alapított, de fiatal, jól képzett vezetőkkel működő vállalat, mely képes helyt állni az új elvárásokkal és kihívásokkal szemben. A már meglévő és leendő kollégáknak versenyképes juttatási csomagot (cafeteria-rendszer, teljesítményösztönző bónusz, munkavállalói kedvezmények), szakmai fejlődési – és karrierlehetőséget, fiatalos, dinamikus csapatot, stabilitást, hosszú távú és biztos munkalehetőséget kínál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában