Szponzorált tartalom

2019.05.13. 11:30

Richter Flórián Cirkusz 2019-es évi szenzációs új műsora SHOWTIME!

Rengeteg új produkcióval, páratlan színvonalon várja a nézőket az első magyar Monte Carlo arany és ezüst díjasa Richter Flórián és társulata. A nagykanizsai Tesconál várják az érdeklődőket május 16-19 között.

zaol.hu

Nagykanizsán csütörtök, péntek és szombat este hat, valamint szombat és vasárnap délután három órai kezdettel láthatjuk a Richter Flórián 65 fős társulatát, amely 12 nemzetiségű artistaművészt, 50 állattal mutatja be nagyszabású új műsorát. A műsort fantasztikus zenekar kíséri.

Franciaországból Perry Pedersen 300 kg-os dél-amerikai fókáival bemutatja Európa legjobb fóka produkcióját. Gyerekek nagy kedvencei a két gyönyörű fókapár Teddy és Skooby.

Richter Flórián vadonatúj új lovas produkciójával elvarázsolja a nézőket az apacs indiánok földjére.

Egzotikus állatok kavalkádja! Szandra az indiai elefánt, zebrák, csodálatos fríz lovak és tevék egyszerre a porondon bemutatja Richter Kevin.

Ceasar Pindo a szenzációs gumiember Chiléből. Aki testét és végtagjait még sosem látott formáiba hajtogatja. Csak erős idegzetűeknek ajánlott!

Olaszországból Mr. Costa a nevettetés nagy mestere , kicsik és nagyok kedvence, akinél humora,mimikája garantálja a rekesz izom fájdalmat.

Richter Kevin szenzációs 10 fős akrobata csoportja új világpremiert mutat be. Ugródeszka segítségével szaltó 5 ember magasba. Elképesztő tripla és csavart szaltó a kupola alatt.

És még számos világszám tölti ki a Richter Flórián cirkusz Showtime című 2 órás műsorát. Richter Flórián Cirkusz egész napos ingyenes állatkerttel is várja a látogatókat, ahol találkozhatnak tevékkel, zebrákkal, fríz és arab telivér lovakkal, Teddyvel és Skoobyval a 300 kg Dél-Amerika fókákkal és Magyarország legismertebb elefánt hölgyével SZANDRÁVAL!!!

Jöjjön el Ön is Látogasson el a Richter Flórián nagyszabású műsorára: 2019. Május 9.-12. a zalaegerszegi jégcsarnok mögött: 18 óra kezdettel!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában