Szponzorált tartalom

2020.02.20. 12:30

Minőség és megbízhatóság: Színfolt 98 Bt.

A Színfolt 98 Bt. több megyeszékhelyi nagyberuházásban is letette névjegyét, a cég – alvállalkozóival egyetemben – megbízhatóan, a lakosság igényeit figyelembe véve hozza létre minőségi alkotásait.

Gerencsér István 1994 májusában indította egyéni vállalkozását, a Színfolt 98 Bt.-t 1998. május 5-én alapították – családi vállalkozásként. Hat esztendő múlva, 2014-ben a cég szolgáltatási palettáját homlokzati hőszigeteléssel egészítették ki. A társaság panaszmentes, és évente 6.000 négyzetméternyi felület homlokzati hőszigetelését tudja vállalni.

Kiemelkedő, jelentős festési munkáik Zalaegerszegen: a Color I (16 lakásos társasház), a Color II (32 lakásos társasház), a Jókai, valamint a Dózsa György utcai újépítésű társasház és számos családi ház.

A Színfolt 98 Bt. munkáihoz festésben, szigetelésben jártas munkavállalók jelentkezését várja. Jelentkezés e-mailben, az alábbi címen: [email protected].

Megrendeléssel, valamint munkavállalással kapcsolatos további információk az alábbi telefonszámon: 06-20-9549-033, Gerencsér István ügyvezetőnél.

Társasház, amelyen a Színfolt 98 Bt. végezte a homlokzati szigetelést és festést
Társasház, amelyen a Színfolt 98 Bt. végezte a homlokzati szigetelést és festést

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában