HIRDETÉS

2018.10.09. 06:00

Mi a divat idén ősszel?

Biztosan nektek is eljött már az a nap, mikor a virágmintás, könnyű anyagú blúzokat a szekrény hátuljába, egy mély dobozba rejtettétek, és felkutattátok a melegebb, őszi holmikat. A hűvös hónapok azonban szerencsére nem azt jelentik, hogy az izgalmas ruhadarabokat el kell felejtenünk. Sőt! Vegyük sorra, mivel nem lőhetsz mellé idén, és mi az amit érdemes beszerezned a Zala Plazában!

Fényes és fémes hatású anyagok

Ha szeretnél valami különleges ruhadarabban kilépni az utcára reggel, akkor kapj magadra egy egyszerű szabású, de fényes, fémes kabátot. Hozzá jöhet egy csinos bokacsizma, egy szűk farmer, és indulhat is a nap! A Retro-ban érdemes körülnézned, hiszen az átmeneti kabátokon át kötött kardigánok és pulóvereket is találhatsz.

Maxi ruhák

A gyönyörű nyári darabok ősszel is tovább hódítanak, természetesen az évszakhoz alkalmazkodva. Az őszi színekkel, mintákkal és egy könnyű farmerkabáttal igazán belevaló csaj leszel az utcán, a munkahelyen, vagy az iskolában. Az viszont biztos, hogy inkább a melegebb őszi napokban érdemes ezt a trendet követni. Tally Weijl üzletünkben a nagy mintás daraboktól a visszafogottabb, elegánsabb vonalig összeállíthatod a legdivatosabb szetteket. Azonban ha erre a ruhára szavazol, húzz hozzá harisnyát is, nehogy megfázz.

Színes műszőrme

Ha pedig beüt az igazán hideg, megérkezik az eső és a köd, jöhetnek a melegebb holmik. Itt sajnos le kell mondanunk arról, hogy a kemény tornákkal megformált bikini-alakunkat mutogassuk, de ez még nem jelenti azt, hogy unalmas fekete kabátban és sálban kell elindulnunk otthonról. Idén a pasztell színben tündöklő műszőrmével díszített kabátok viszik el az első helyet, hiszen elegánsak, bohémek és melegek is egyben. Mi is dobhatná fel jobban a hűvös időjárást, mint a kiegészítők? A Cosmos City-ben divatos sálakkal és sapkák között válogathatsz!

Fodrok és finomság

A romantikus alkatú lányoknak idén meg van az okuk az örömre, hiszen a fodrok, a csipke azonnal le fogja őket venni a lábukról. Elsősorban a csinos, nőies blúzokon és ingeken fog jól mutatni, ezeket bátran viseljétek a hétköznapokban is! Magassarkúval kellően elegáns, így akár a munkahelyedre is felveheted őket. A CCC-ben a bokacsizmák és telitalpúk között is szétnézhetsz, hiszen a fodrokhoz magasabb sarok dukál!

Kötött pulcsik

Az örök divat. Persze itt nem a csúnya, túlgiccselt darabokra, hanem a letisztult, kellemes színű, esetleg finom mintája darabokra gondolunk. A meleg pulóverek igazi életmentők lehetnek a szitáló esőben és a hidegben. Úgy tűnik, idén a Devergo is külön figyelmet fordít ezekre, hiszen szélesebb a kínálat, mint eddig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában