PR

2017.04.03. 09:02

Main-Systems Hungary Kft.

A MAIN-SYSTEMS HUNGARY KFT. az ausztriai székhelyű Tech-Masters Trading nemzetközi vállalatlánc magyarországi önálló vállalata, mely csúcsminőségű javítási és karbantartási segédanyagok forgalmazására szakosodott 1992 óta.

Termékeinket széles körű műszaki ismeretekkel rendelkező képviselőink értékesítik az ország összes megyéjében és tartják rendszeresen a kapcsolatot cégekkel, vállalatokkal, intézményekkel. Szerviz szolgáltatások során szakmai tanácsokkal látják el a szakembereket.

Cégünk – üzleti partnereinek magas szintű kiszolgálása érdekében – 1998 óta rendelkezik az ISO szabványrendszerben megfogalmazott követelményeknek megfelelő minőségbiztosítási tanúsítással.

Anyagainknak Magyarországon közel tizenkétezer felhasználója van, partnereink között megtalálhatók az ismert multinacionális konszernek hazai cégei éppúgy, mint a magyar kis- és nagyvállalatok, vállalkozások.

Társaságunk által forgalmazott termékcsoportok:

- tisztítóanyagok és zsírtalanítók, ragasztó- és tömítőanyagok, kenőanyagok, elektromos és nem elektromos szerelőanyagok, felületvédő és –kezelő anyagok, adalékanyagok, egészség és biztonság, ragasztószalagok, szerszámok.

Cégünk ars poetica-ja:„Célunk, hogy minőségi termékeinkkel mindig megtaláljuk a megfelelő megoldást a mindennapok problémáira, amikkel ügyfeleink nap mint nap találkoznak”.

Elérhetőségeink:

Main-Systems Hungary Kft (1106 Budapest, Porcelán u. 2.)

Tel.: +36 1 262-18-60; Fax: +36 1 260-61-44

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában