Szponzorált tartalom

2019.02.11. 05:00

Kult’30 – Az értékes félóra! – az M5 csatorna kulturális magazinműsora

A Kult'30 a kultúra szerelmeseinek szól, illetve mindazoknak, akik tájékozódni szeretnének arról, hogy milyen kulturális események várják őket határon innen és túl.

A rendkívül sokszínű magazinműsorban a színháztól a fotóművészeten és a táncon át az irodalomig minden megtalálható. A műsorvezetők, köztük Morvai Noémi és Berecz István a programajánlók mellett érdekes beszélgetésekkel is várják a nézőket. A legjobb riportokból, eseményekből hétvégén délelőtt összefoglaló is látható az M5-ön.

„A Kult‘30-cal visszatértem szakmai gyökereimhez, a beszélgetős műfajhoz. A műsor egyik legnagyobb erénye a sokszínűsége. Színház, képzőművészet, film és irodalom mind-mind helyet kap benne, sőt ezeken túl a szívemnek legkedvesebb témák is: a zene és a könyvajánlók. Ez utóbbit mindig nagy izgalommal várom. Egyszerűen szerethető ez a műsor!”- mesélte Morvai Noémi, a Kult’30 műsorvezetője.

Morvai Noémi és Berecz István műsorvezetők

„A Kult’30 műsorvezetése nagyon inspiráló a számomra: hétről hétre beleszédülhetek kultúránk gazdagságába, sokszínűségébe, és erőt nyerhetek más alkotók, előadók gondolataiból, erejéből, lelkesedéséből. Táncos és szinte-zenész lévén ez a két műfaj áll legközelebb hozzám. Hiszek a kultúrában, mint egyént, és mint közösséget megváltó életszükségletben” – árulta el Berecz István, műsorvezető.

Az interaktív műsor készítői a [email protected] címre várják a nézők észrevételeit, véleményét, ajánlataikat kulturális eseményekről.

Ha csak fél órád van kultúrára, akkor Kult’30 – Az értékes félóra! minden hétköznap 17.30-tól az M5 kulturális televízió műsorán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában