Szponzorált tartalom

2020.03.22. 20:07

Kindervit, a gyermekek és felnőttek kedvenc vitaminos italpora

Ínycsiklandozóan finom, ráadásul egészséges – Itt a Kindervit, narancsos és trópusi gyümölcs ízű, cukormentes, multivitamin étrend-kiegészítő italpor édesítőszerekkel, felnőttek és gyerekek számára!

A finom íz és vidám külső mögött a napi, hivatalos, sokak által nem elégségesnek tartott C-vitamin extra adagja megtalálható. Ez azt jelenti: 1605 mg (azaz 2006 százaléknyi!) van egy mérőkanálnyi porban. Emellett jócskán a napi előírtnál többet tartalmaz – a túladagolás esélye nélkül – a B-vitaminok több verziójából (ezek közül csak egy a folsav), aztán például E- és D2-vitaminból, de a benne lévő cink, jód és szelén is sokat tesz azért, hogy nagyot lépjünk előre a hasznos anyagok pótlásában.

Babának, anyának, apának

Hiába a név és a játékos csomagolás a vitaminokra a felnőtteknek is szüksége van. Az összetétel az ő számukra is kedvező, s úgysem tudják majd megállni a kóstolást, mikor a gyermeküknek készítik el.

Egészségesen édes

Fontos, hogy nincs benne cukor, mivel a Kindervit az eritrittől és a picike szukralóztól finom, így bátran tervezhetnek vele azok is, akik diétáznak, fogyókúráznak és vigyázni szeretnének gyermekük egészségére. Nincs más teendő, mint a mérőkanállal adagolható 6,3 g port feloldani 200 ml hideg vízben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában