HIRDETÉS

2019.01.30. 18:48

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő a stabil és barátságos munkahely már 15 éve

A Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő már több mint 15 éve várja vendégeit a festői zalai környezetben. A személyzet azóta sok átalakuláson ment át, de változatlanul egy barátságot családias környezet fogadja az itt dolgozókat.

zaol.hu

A fürdő és hotel vezetősége kiemelten fontosnak tartja, hogy bár szinte minden ünnep és hétvége alatt dolgozunk és nyitva tartunk, mindenkinek meglegyen a lehetősége a megfelelő pihenésre és kikapcsolódásra.

Munkavállalóinkat ezért is SZÉP kártyával támogatjuk és figyelembe vesszük személyzeti politikánk kialakításakor, hogy mindenkinek van családja.

Filozófiánk, hogy még az apróbb szakmai hiányosságok is pótolhatók szorgalommal és vendégek felé irányuló kedvességgel. Nem csak egy szobát szeretnénk vendégeink részére biztosítani, hanem egy második otthont, ahova szívesen térnek bármikor vissza.

Stabil és megbízható állást keresel akkor ne is menj tovább. Dolgozóink bérét, minden évben fejlesztettük és szeretnénk a tendenciát a jövőben is fenntartani.

 

További Állásajánlatainkat ITT találja!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában