Szponzorált tartalom

2018.12.18. 05:00

Karácsonyi ajándék ötletek

Karácsonykor lép érvénybe leginkább a mondás, hogy „jobb adni, mint kapni”. Az adventi időszakban fel-alá járjuk a boltokat és a vásárokat, hogy minden szerettünknek megtaláljuk a tökéletes, hozzá illő ajándékot. Ez nem mindig a legegyszerűbb feladat. Ilyenkor szakad ki belőlünk a „de hát mindene megvan, már nem tudok neki mit venni” mondat. De nem szabad elkeseredni! Hoztunk néhány olyan szuper ajándék ötletet, aminek mindenki örülni fog:

  • Új év, új naptár: Egy új naptár nem csak praktikus, hanem szép ajándék is lehet, hiszen számos hazai dizájner, grafikus ad ki ebben az időszakban limitált példányszámú darabokat. Ezek között találsz olyat, ami a slow életérzésre segít ráhangolódni azzal, hogy minden hónapban apró feladatokat ad, vagy olyat, ami akár óráról órára segít megtervezni a nehéz napokat.
  • Társasjáték: Gyerekként sokszor a hátunk közepére sem kívánjuk a karácsonyi társasozásokat, felnőttként viszont elkezdünk érte rajongani. Egy pohár bor mellett figyelni, ki csal éppen a Gazdálkodj okosan!-ban vagy ki rejti el az Uno négyszínű csodalapját, a legjobb móka. Ha sorozatfüggő vagy te is és a szeretteid is, akkor rengeteg ezekhez kapcsolódó tematikájú társasjátékot találsz. Ezekkel biztosan nem fogsz unatkozni két bejgli között.
  • Vicces és ronda: A vicces feliratú, ronda pulóverek és zoknik feldobják az ünnepeket, főleg ha az egész családon az van, így a karácsonyi, tökéletes idillt megörökíteni próbáló fotó minden lesz, csak nem idilli. Ehelyett nevetve emlékszel majd vissza, milyen arcot vágtak a ronda pulóverekben azok, akiket mindennél jobban szeretsz.
  • Házi szaloncukor: A karácsonyi vásárokban dolgozó árusoknál már néhány hete kilószámra megvehető a szaloncukor, de az az igazi, amit te készítesz. És hidd el, könnyebb, mint gondolnád. Amellett, hogy mindenkinek megcsinálhatod a kedvenc ízét, még különböző papírba is csomagolhatod őket.
  • Ékszer: Ha szeretnél valami igazán személyeset, akkor válassz egy különleges, személyre szabott ékszert. Egyre több magyar dizájner foglalkozik betonékszerek készítésével, amibe akár a nyaraláson összegyűjtött homokot és kavicsokat is beleteszik neked, így igazi emlék lesz, amire mindig jó ránézni.
  • Ha a ban jártok, egy kis meglepetéssel is szolgálunk a karácsonyi rohanásban: ha segítő manókkal találkoztok a plazában azt jelenti, hogy mentesültök a cipekedéstől, és végre egy pillanatra fellélegezhettek a karácsonyi rohanásban. Keressétek a Manókat, kérjétek a segítségüket a csomagjaitokkal, készítsetek velük egy képet emlékbe, és mosolyogva fogtok visszagondolni a karácsonyi vásárlásra.

    A részleteket keresd a Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/ZalaPlaza/

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában