Ingyenes előadás

2019.08.30. 11:00

Ilyen még nem volt! Zalaegerszegen kápráztat el a Magyar Nemzetközi Utazó Nagycirkusz

Első alkalommal Zalaegerszegen a Magyar Nemzetközi Utazó Nagycirkusz! 2019. szeptember 4-én szerdán, 16:00 és 18:00 között ingyenes nyílt napot tartanak, különlegesség meglepetésekkel várják a nagyérdeműt a Sportcsarnok mellett.

Zalaegerszegen először!

Szeptember 04.-én szerdán díjmentes nyílt napot tart a Magyar Nemzetközi Utazó Nagycirkusz: várnak mindenkit szeretettel 16:00 tól 18:00 óráig a zalaegerszegi sportcsarnok mellett. 16:00 órakkor a cirkuszi sátor felett 15 méter magasban kifeszített drótkötélen sétál át a nemzetközi artista, a cirkusz igazgatója Ádám Krisztián.

Érdemes kilátogatni a zalaegerszegi sportcsarnokhoz, hiszen a nyílt napon 18:00 óráig mindenki megcsodálhatja a cirkuszt belülről is: kipróbálhatják a cirkuszi kellékeket, lovagolhatnak és emlékképet készíthetnek a Jákó Papagájjal.

Nyílpuska nagymesterei

Egyenesen Franciaországból, hazánkban először láthatjuk a Nyílpuska igazi nagymestereit, fellép többek között Jázmin hercegnő a kupolában, vele lesz pupos tevéje Aladin a porondon, és Jákó az óriás Papagáj, amellyel minden előadás után díjmentesen lehet képet készíteni.

Héttagú lovas zsonglőrök

Ilyet még biztosan nem látott, egy igazi hungarikum lép fel a Magyar Nemzetközi Utazó Nagycirkusz színpadán: a 7 tagú lovas zsonglőr csoport különleges előadásával készül az eseményre.

Ha már cirkusz, akkor a bohóc semmiképp nem maradhat ki: itt lesz velünk egyenesen Olaszországból Marcelinó a világhírű bohóc!

A világ legkisebb idomított mini chihuahua kiskutyái is bemutatkoznak a műsorban, ahogy Angelina Holland gyönyörű fríz lovával.

S, hogy mi színesíti még az eddigi utánozhatatlan kínálatot?

Akrobaták, légtornászok lehengerlő műsora, állatok sokasága a porondon. Csak itt látható a nyílpuskák nagymestere! Azonban a vidámság sem maradhat el, erről a társulat bohóca, a jókedv nagykövete gondoskodik! Várnak Mindenkit szeretettel a Magyar Nemzetközi Utazó Nagycirkusz előadói az alábbi időpontokban:

Magyar Nemzetközi Utazó Nagycirkusz Előadásának IDŐPONTJAI:

PREIMIER Szeptember 5. csütörtök 18 óra MINDENKINEK 1500 FORINT

Szeptember 6. péntek 18 óra

Szeptember 7. szombat 15 és 18 óra

Szeptember 8. vasárnap 11 és 15 óra

Helyszín: Zalaegerszeg, a Sportcsarnok mellett

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában