Szponzorált tartalom

2020.12.11. 07:00

Így válhatsz te is igazi konyhatündérré!

Gyakran bele sem gondolunk, hogy mennyire elképesztően sokszínű a gasztronómia világa, és még csak óriási szakács tudománnyal sem kell rendelkeznünk, máris számtalan féle ételt tudunk elkészíteni. Nem kell sok, hogy rájöjjünk: van élet a rántottán és a kockaleveseken túl is, és a megfelelő eszközök birtokában gyerekjáték lehet a főzés!

Fotó: Shutterstock

Akár lelkes kezdők, akár igazi konyhatündérek vagyunk, egy átgondoltan felszerelt konyha nagy segítség lehet főzéstudományunk gyakorlása közben.

Összedobni reggel egy smoothie-t, megsütni egy szelet bepácolt húst ebédre vagy vacsorára készíteni egy bársonyos krémlevest ugyanolyan egyszerű és gyors lehet, ha a szükséges konyhai gépek rendelkezésünkre állnak.

Vízforraló, turmix, robotgép. Ezek az alapvető készülékek ma már egy konyhából sem hiányozhatnak, hiszen még a legegyszerűbb porlevest, banánturmixot vagy cupcake-t is könnyebb elkészíteni a segítségükkel. De mi a helyzet a többi szuper eszközzel?

Szinte minden feladatra találunk már gépet, a kávéfőzőtől a húsdarálóig.

Elképesztően jó érzés tud lenni, amikor rájövünk, hogy mennyi mindent el tudunk készíteni mi magunk is. De, hogy meglepő lenne? Aligha.

Gondoljunk csak bele, hogy az előrecsomagolt késztermékek, az instant- és félkész ételek elterjedése előtt nagymamáink mi mindent csináltak meg házilag!

És ha a házias ízek mellett az éttermi minőséget is kedveljük, és szívesen megpróbálnánk otthoni környezetben is reprodukálni, semmi gond! Ma már mi, földi halandók is elérhetjük számos olyan eszköz otthoni változatát, amelyeket a legmenőbb éttermek konyháján sztárséfek használnak.

Akár konyhánk kialakításakor, akár már útközben szedjük össze, hogy milyen funkciókat szeretnénk a készülékeinkkel ellátni, mindenképpen fontos, hogy tudjuk, honnan szerezzük be őket. A Gruppi.hu kínálatában széles választékban találunk többek közt konyhai gépeket is, és szuper akcióiknak köszönhetően még az áraik is nagyon barátságosak. Nem kell mást tennünk, mint kiválasztani a jobbnál-jobb termékek közül a nekünk megfelelőket és rendelni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában