Szponzorált tartalom

2020.12.17. 10:02

Így spórolhatunk az online akciós újságokkal

Az online akciós újságokat egyelőre kevesen ismerik. Pedig az internetes vásárlás egyre népszerűbbé válik, szemben a kiskereskedések látogatásával. Az internet segítségével felvázoljuk, hogy miért érdemes követni az üzletek akcióit, ajánlatait az interneten.

Továbbá számos, hatékony spórolási tippet mutatunk be a Pénzkalauz segítségével.

Amennyiben Ön is egy okos és leleményes vásárló akar lenni, vagy egyszerűen csak nagy kedvezményeket szeretne megkaparintani sok erőfeszítés nélkül, olvassa el figyelmesen cikkünket!

A legjobb ajánlat nyomában

Véleményünk szerint azonban a legsikeresebb módszer, ha az online lehetőségeket kombináljuk a hagyományos vásárlással.

Számos különböző módon lehet pénzt megtakarítani vásárlás közben. Ehhez valójában egy alapos internetes böngészés szükséges, s mint szokták mondani: aki keres, az talál. A legtöbb módszer ingyenes, és a vásárlónak semmibe sem kerül.

Érdemes rákeresni az interneten az online akciós újságokra, különböző összehasonlító webhelyekre és az elektronikus kuponfüzetekre, valamint nagy segítség lehet a terméktesztek, piackutatási eredmények átolvasása is.

Az online akciós újságok előnye

A népszerűbb áruházak heti szinten kiadják akciós újságaikat, melyekben feltüntetik a legkedvezőbb áraikat, vonzó ajánlataikat. A vásárlók számára mindenképpen érdemes nyomon követni ezeket az akciókat, ugyanis jelentős összegeket takaríthatnak meg. Az internetes katalógusok számos lehetőséget nyújtanak, nagyíthatók, és időnként intelligens keresési módszert kínálnak.

Többé nincs szükség a nyomtatott verziók terjesztésére, ugyanis az online akciós újságok bárhol és bármikor elérhetőek az interneten.

A különböző gyűjtő oldalak lehetővé tették, hogy egy helyen legyenek tárolva a populáris üzletek és szupermarketek ajánlatai, így Önnek nem kell többé a keresőben böngésznie kedvenc akciós újságait.

Járjon utána a legfrissebb árleszállításoknak online és tudatosan tervezze meg útját. Kerülje el a hosszú vásárlásokat, induljon konkrét listával beszerző körútjára!

Fix akciós árak

A dinamikus árképzés egy alattomos stratégia, amelyet az online kereskedők arra használnak fel, hogy különböző árakat jelenítsenek meg, különböző ügyfeleknek. Ajánlataikat leginkább az Ön tartózkodási helye, böngészési és vásárlási szokásai, valamint a termék aktuális kereslete szerint határozzák meg.

Bizonyára már Ön is találkozott hasonló esettel: egyik nap akciós ajánlatot talált a keresett termékre, míg másik nap 30%-kal magasabb lett az ára.

Lehetséges, hogy Ön is a dinamikus árképzés áldozata lett. Mivel ez a technika az utóbbi években hihetetlenül kifinomulttá vált, a legtöbb kiskereskedő tökéletesen tisztában van az Ön igényeivel és lehetőségeivel, és magasabb árat mutathat Önnek.

Ezzel szemben egy akciós online újság mindig fix árat fog mutatni. A gyűjtőoldalak mindig a legfrissebb katalógust tárják a felhasználó elé, melyben az aktuális árak vannak feltüntetve. Könnyedén ellenőrizheti az akció időtartamát, így mindig naprakész lesz a kedvezményes árakat illetően.

Akciók és kuponok

Egyes felmérések bebizonyították, hogy a legtöbb üzlet szerdán, csütörtökön és pénteken indít új akciókat és különleges ajánlatokat. Érdemes ilyenkor átnézni az online katalógusokat, ugyanis új kedvezményeket fedezhetünk fel. Esetenként beváltható kuponokat vagy kódokat is tartalmaznak az akciós újságok.

Amennyiben az üzlet lehetővé teszi a különböző kuponok és promóciós kódok kombinálását a pénztárnál, használja őket a megfelelő sorrendben.

Tegyük fel, hogy van promóciós kódja 20%-os kedvezménnyel és egy 1000 forintos kupon, először mindenképpen alkalmazza a 20%-os promóciós kódot. Ez levonja a teljes ár 20%-át, utána további megtakarításokat gyűjthet az 1000 forintos kedvezménykuponjával.

Iratkozzon fel a kedvezményekre!

A hírlevelekre, kuponos oldalakra és promóciós listákra való feliratkozás jelentős megtakarításokat eredményezhet. Ne feledje, hogy a sikeres vásárláshoz, mindig naprakész információkkal kell rendelkeznie, így érdemes az akciós újságok gyűjtőoldalaira is feliratkoznia.

A korszerű technológia lehetőségei által, már nem kell attól félnie, hogy nem tud mit kezdeni majd a „reklám” e-mailekkel. Számos praktikus e-mail kiegészítő létezik, mely ingyenesen telepíthető és segíti a beérkezett leveleinek kezelését, csoportosítását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában