hirdetés

2018.10.12. 12:35

HA ŐSZI SZÜNET, AKKOR IRÁNY ZALAKAROS!

Hamarosan itt az őszi szünet. A nagy iskolakezdési hajrá utáni első nagyobb pihenés. Ne bízd a véletlenre! Válaszd Zalakarost az őszi kikapcsolódásotok színhelyéül.

Már-már unalomig mondjuk, a termál csapból is ez folyik: „Generációk találkozóhelye vagyunk”. És ez igaz. Hogy lásd te is, bemutatjuk a legizgalmasabb dobásainkat, melyeket generációkon átívelően állítottunk össze, csak NEKTEK!

Lássuk csak, miért „TÖK jó Zalakaroson”?

Az őszi szünet első napján rögtön egy fergeteges hangulatú éjszakai csobbanásra invitál a Zalakarosi Fürdő. . Az esemény, ahol kibújva pár óra erejéig akár a szülői szerepkörből átadhatjuk magunkat az élményeknek; a 90-es évek legnagyobb slágereire ropva, mindezt fürdőruhában.

Jó hír, hogy a kicsiknek sem kell lemondani a diszkóról, őket is bulival várjuk a beltéri gyermekvilágban: Halloween kölyökdiszkó, szellemek, jelmezverseny, táncos mulatságok a vízben és szárazon.

Hiszünk abban, hogy a testi-lelki feltöltődés alapja a vidámság és a szeretteink körében eltöltött minőségi idő. Mi sem lehetne annál jobb, amikor a család apraja nagyja együtt száll száll harcab a családi csúszdaversenyen, vagy faragja meg együtt a legszebb töklámpásokat. Többek között ezt is megtaláljátok nálunk, érdemes végiglapozni a program palettát.

A kedves, színes gyermekanimációknak hála, a család legapróbb tagjai is szuper élményekkel töltődhetnek fel az őszi vakáció végére, és garantáltan egy percet sem fognak unatkozni.

Nem maradhatnak ki a sorból a nyugdíjasok sem, extra belépő kedvezményekkel várja a Nyugdíjas csütörtök őket. Minden csütörtökön 50% kedvezménnyel élvezhetik a komplex belépőjegy nyújtotta élményeket.

De a Fürdő szívügyéről, a gyógyászati kezelések preventív, megelőzésen alapuló szolgáltatásairól sem feledkezhetünk meg a programok sokaságában. Ha úgy vesszük, rájuk épülnek; ezeknek a programoknak hála nem kell lemondani az együtt töltött időről.

Amíg a család egy része kalandozik az élményfürdőben, részt vesz a szervezett programokon; Anyukáknak, Apukáknak, Nagyszülőknek kiváló felfrissülés, regenerálódás a fürdő összes gyógyvízre épülő kezelése. Ezek a wellness és gyógyászati kezelések – melyből több, mint 50 féle kezelés áll rendelkezésre – a stresszes irodai munka, fizikai megterhelés, sportsérülések után remekül felgyorsítják a regenerálódási folyamatot.

Találkozzunk EZÉRT Zalakaroson! Együtt, egymásért. Hiszen „egy család vagyunk’”!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában