HIRDETÉS

2018.09.20. 14:07

Femat-Hungária Kft. a régió munkaadóinak élvonalában

Az 1995-ben alapított Femat-Hungária Kft. Csesztregen működik négy üzemcsarnokban, és egyike a régió legjelentősebb munkaadóinak.

zaol.hu

2011-től az osztrák enns-i székhelyű CEMTEC Cement and Mining Technology GmbH tulajdona. Az elmúlt 23 év alatt termékszerkezetünk fokozatosan átalakult. Mezőgazdasági gépek gyártásától kiindulva eljutottunk napjainkig az autó-, cement- és bányaipari berendezések gyártásáig.

Megrendelőink (többek között Cemtec, Bulmor, Inteco, Teupen, Siemens céggel együttműködve:Volkswagen AG és a Daimler AG) részére egyedi termékeket gyártunk, melyek folyamatos kihívást jelentenek számunkra.

A megnövekedett kereslet újabb és újabb feladatok megoldására készteti a FEMAT vezetőit és dolgozóit, akik felelősséggel vállalják a jövő kihívásait.

A fejlődés elengedhetetlen

A vevői igények maximális kielégítése és a folyamatoptimalizálás érdekében számos beruházás van folyamatban.

Az új gyártócsarnok átadása és gépparkunk bővítése lehetőséget biztosít számunkra új munkatársak alkalmazására. Üzemeinkben csak szakképzett munkaerőt foglalkoztatunk.

Gép- és acélszerkezetgyártás területén folyamatosan kínálunk álláslehetőségeket technológus, árajánlatkészítő technológus, hegesztő, szerkezetlakatos, CNC-forgácsoló, forgácsoló pozíciókban.

160 munkatárs és tanuló

Már több, mint 160 munkatárs és tanuló tervezi velünk a jövőjét. Munkavállalói érték számunkra a szakértelem, valamint a kitartó és lelkes hozzáállás. Hosszútávra tervezünk, ezért biztos hátteret nyújtunk az egyéni fejlődésnek és a továbbtanulási ambícióknak.

Támogatjuk a konstruktív dolgozói ötletek megvalósítását, valamint szívügyünknek tekintjük a munkakörülmények folyamatos javítását. Távolról érkező dolgozóinknak albérleti, illetve bejárási támogatást biztosítunk. A pályaválasztás előtt álló fiataloknak üzemlátogatást teszünk lehetővé, továbbá lehetőséget kínálunk kötelező szakmai gyakorlaton keresztül a gyakorlati tapasztalat megszerzésére is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában