Szponzorált tartalom

2020.11.02. 07:00

Eyewear Store Zalaegerszeg – Stílus és minőség egy helyen

Megnyílt Zalaegerszegen az Eyewear Store szemüveg és kontaktlencse szaküzlet, ahol három, magasan képzett szakember várja a vásárlókat.

A ZEISS Magyarország kiemelkedő partnereként a tökéletes látásélményre fókuszálnak. Az üzletben hetente háromszor optometrista vizsgálja a legújabb technológiájú, érintésmentes, digitális rendszerrel a páciensek szemét – tájékoztatta a Zalai Hírlapot Kenesey Bálint üzletvezető.

Fotó: Pezzetta Umberto

- A nemzetközi divatmárkák mellett – BMW, Revlon, Helly Hansen, Rolling Stones, Furla, Converse, Nanovista Mexx, Nike, Tom Tailor, Progear, Police – a gyerekek számára a törhetetlen, hajlékony, cserélhető szárú, polikarbonát Nanovista, valamint a Disney és Spiderman, Avangers kereteinket ajánljuk. Gyermekbarát üzletként a bejárat mellett kreatív sarkot alakítottunk ki, így a felnőttek is zavartalanul válogathatnak a keretek között és a szemüveglencse széles kínálatából. Emellett ügyelünk a környezetvédelemre, így ha valaki kéri, a számlát elektronikus levélben küldjük, papírt nem használunk. Ügyfeleink a látásvizsgálathoz időpontot telefonon, emailben és az eyewearstore.hu weboldalon kérhetnek, így elkerülik a tömeget és a sorbanállást. Ezt követően állítjuk össze egyedi igények alapján a szemüveget. Látásproblémától függetlenül mindenki megtalálja nálunk a számára kényelmes, ideális, vékony vagy könnyű lencsét. A látszerészeink segítenek abban, hogy a kiválasztott keret formájához passzoljon a lencse.

Fotó: Pezzetta Umberto

- Milyen gépekkel végzik a látásvizsgálatot?

- Üzletünkben a legmodernebb ZEISS szemészeti gépekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. A berendezéseket az optometrista egy Ipad segítségével, érintésmentesen működteti, ami napjainkban különösen fontos a vírusfertőzés elkerülése érdekében. A berendezéseket minden használat után fertőtlenítjük. Az úgynevezett foropter távvezérléssel, század dioptria pontossággal teljesen feltérképezi a szemet. Mindezt úgy, hogy nem kell próbálgatni a kényelmetlen próbakereteket A kiválasztott szemüvegkeretet aztán a szemészeti robot segítségével ellenőrizzük. A gép precízen, tizedmilliméter pontosan beméri a szemek közti távolságot, a keret dőlésszögét, ezzel kizárjuk a hibalehetőséget. A vizsgálat tehát automatizált, amire garanciát vállalunk. A lencsék ugyancsak garanciálisak.

Fotó: Pezzetta Umberto

- Milyen akciókkal várják a vevőket?

- A nyitás és a Látás Hónapja alkalmából a komplett szemüveget vásárlóknak most a lencsékből 40 % kedvezményt biztosítunk. Kettő vagy több szemüveg vásárlásakor a lencsékre 50 százalék kedvezmény jár. Felhívom a figyelmet továbbá, hogy a 3 darabos Biofinity kontaktlencse 4.400 forintért állandó áron érhető el. Aki betér üzletünkbe, az elégedetten távozik, hiszen a kényelem mellett minőséget és stílusos szemüveget, lencsét kap cserébe. Szemünk egészsége nagyon fontos a mindennapi élet során. Egy rossz szemüveg, vagy a látásprobléma elhanyagolása kellemetlen tüneteket és helyzeteket produkál. Ezt előzzük meg mielőbb a pontos látásvizsgálattal.

Fotó: Pezzetta Umberto

Időpont-egyeztetés a +36 30 0121 525-ös telefonszámon, e-mailben az [email protected] címen, vagy személyesen Zalaegerszegen, a Kosztolányi utca 3. szám alatt található Eyewear Store üzletben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában