Szponzorált tartalom

2019.07.13. 21:22

Egy hétvége az Autófókusz, két nap az élmény jegyében

2019. július 20 – 21. Az autók rajongóinak érdemes előjegyezni ezt a két napot, ugyanis jövő hétvégén az ostffyasszonyfai Pannonia-Ringen kerül megrendezésre az Autófókusz Kft. Toyota és BMW Happy Day – Családi élménynap rendezvénye.

A kép illusztráció

Amint azt Gál Katalin, a cég marketing vezetője elmondta; a szombati nap a japán, a vasárnap pedig a bajor márka égisze alatt kerül lebonyolításra. Az esemény célja, hogy az Autófókusz által képviselt márkákat autentikus környezetben hozzák még közelebb az érdeklődőkhöz és rajongókhoz. Nem csupán az új modellek tesztvezetési lehetőségével, hanem olyan háttér-információk megosztásával, melyek a Toyota vagy a BMW jövőről alkotott elképzeléseit is megvilágítják. A neves moderátorok és szakértők közreműködésével zajló pódiumbeszélgetéseken a mobilitással, a fenntartható fejlődéssel, a környezetvédelmi kihívásokkal és a márkák társadalom iránti elkötelezettségével kapcsolatos kérdésekre is választ kaphatunk, ám a hosszútávon fontos kérdéseken túl, a hétvége elsősorban az élményről szól. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A kép illusztráció

A Családi élménynap(ok) keretében ugyanis rendkívül szerteágazó programokkal készülnek a szervezők. A gyermek-moderátorok által felügyelt lehetőségek között az ugrálóvár, az arcfestés, a csillám-tetoválás vagy a rajzverseny is megtalálható, ráadásul szombaton a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a gyermekek közlekedésre nevelésével kapcsolatos programokat és versenyeket szerveznek. Az előzetes regisztrációhoz kötött tesztvezetéseken túl az érdeklődők saját autóikkal is leküzdhetik a pálya aszfaltcsíkját, de élvezhetik a tuning- és versenyautó bemutatók vagy a drift-showk hangulatát is. Lesz autó szépségverseny, szimulátoros versengés, kerámia- és fóliavédelmi bemutató, sőt élőben lesz nyomon követhető egy autó dizájnjának átalakulása, méghozzá kétszeres dekor-fóliázó világbajnok közreműködésével.

A közlekedésbiztonság jegyében ingyenes látásvizsgálaton vehetnek részt az érdeklődők a társadalmi felelősségvállalást jótékonysági gyermek-autóztatás, szombat délután pedig véradás szolgálja. Az eseményen természetesen új Toyota és BMW modellek bemutatójára is sor kerül, előbbi esetében a Supra, utóbbi esetében pedig a 7-es, illetve a kabrió élményt kínáló Z4-es BMW tűnik a márkafanatikusok által leginkább várt újdonságnak.

A kép illusztráció

A szombati nap záróakkordja Király Viktor koncertje lesz, aki nem csak előadóművészként, de a Toyota márka nagyköveteként is érkezik a helyszínre. A vasárnapi BMW rendezvény hangulatáról a Rádió1 gondoskodik, akik helyszíni bejelentkezéssel tudósítanak a ringen történtekről.

További információk elérhetők az Autófókusz Toyota, illetve BMW facebook oldalán, kedvezményes online jegyvásárlás pedig a https://tixa.hu/happyday-autofokusz weboldalon kezdeményezhető.

Az Autófókusz szeretettel vár minden kedves érdeklődőt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában