HIRDETÉS

2018.09.28. 11:15

Duna House

A Duna House hálózat anyavállalata 1998-ban alakult. Jelenleg a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett cégcsoport 3 országban van jelen, Lengyelországban a piacvezető Metrohouse tulajdonosa, Csehországban pedig szintén Duna House márkanév alatt működtet ingatlanirodákat.

zaol.hu

Magyarországon a legismertebb ingatlanközvetítői márkanév, a Duna House birtokosa, továbbá az ingatlanokhoz kapcsolódó pénzügyi és egyéb szolgáltatások terén vezető pozíciót tölt be.

Hálózatunk eredményessége 2003 óta töretlen, évről évre egyre több elégedett ügyfelünknek segítünk megoldani ingatlanügyeit. Hisszük, hogy ezt azon törekvésünknek köszönhetjük, hogy igyekszünk szolgáltatásainkhoz – ingatlanvásárlás, ingatlaneladás, hitelfelvétel vagy biztosításkötés – olyan értékeket hozzáadni, amely hatékonyabbá teszi ügyfeleink részére nyújtott segítségünket céljaik elérésében.

Stabil háttér, innovatív környezet

A zalaegerszegi irodánk régóta biztos szereplője a régió ingatlanpiacának. A stabil háttér, az innovatív környezet és a szakmai fejlődés mellett a jó hangulat is megvan az irodában. Közös programok, és csapatépítők várják irodánk új tagjait munkába állásuktól. Nálunk munkatársaink választják meg, hogy jutalékos rendszerben, vagy fix jövedelemért dolgoznak, biztosítva ezzel az első pár hónapos „betanulási” időre is a bevételt.

Karrier lehetőség

Nagyon ritka manapság az olyan szakma, amiben 5 generáció képviselői is dolgoznak. Az ingatlanközvetítők között végzett felmérés alapján a legfiatalabb szakmában dolgozó alig múlt 20 éves, míg a legidősebb aktív értékesítő 74. életévébe lépett már. A szakma átlagéletkora 44 év, a nemek közti arányok versenyét a hölgyek nyerték 60-40%-os megoszlásban.

„A számadatok mögé nézve valóban nagyon sokszínű az ingatlanközvetítői szakma. A legsikeresebb értékesítők a 40 év feletti hölgyek és a 30 év körüli férfiak közül kerülnek ki hálózatunkban.” – nyilatkozta a felmérés kapcsán Varga Anikó, a Duna House értékesítési igazgatója. „A szakmánkban a lényeg az elhivatottság és a szenvedély, aki szereti az ingatlanokat és van érzéke az értékesítéshez könnyen fog boldogulni az ingatlanos szakmában. Fiataloknak is ideális lehetőség ez a karrierpálya, mindenkinek csak ajánlani tudom.”

Várunk Téged a zalaegerszegi Duna House csapatához, amennyiben fontos, hogy:

  • stabil, hosszú távú munkalehetőséget találj
  • továbbképzéseken, tréningeken vehetsz részt, szakmai tudásodat folyamatosan fejlesztheted
  • csapatban dolgozz, ahol számíthatsz a többiek együttműködésére és támogatására
  • legyen előrelépési lehetőség a munkád során és tudd, hogy van lehetőséged a fejlődésre – a Duna House Karrierprogram kellő – motivációt nyújt
  • Ha magadra ismertél, küldd el a fényképes önéletrajzodat és a motivációs leveledet Berki Mónika irodai értékesítési vezetőnek a [email protected] címre / vagy hívj bizalommal a +36 20 461 9075 –ös telefonszámon!

    Várunk a Duna House zalaegerszegi csapatához, és mi segítünk, hogy megtaláld számításaid!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában