Szponzorált tartalom

2021.01.28. 15:55

Bemutatjuk a Femat Hungária Kft.-t

A Femat Hungária Kft-t 1995-ben alapította Werner Gintersdorfer Csesztregen. Egy korábbi mezőgazdasági gépgyártó vállalat telephelyén indult be a termelés.

Fotó: Tamas Toth

Az alapítást követő években a mezőgazdasági gépek gyártása volt jellemző, majd a termékszerkezet fokozatos átalakulásával s napjainkra, az autóipar, cementipar és bányaipar számára gyártunk berendezéseket.

2011-től a CEMTEC Cement and Mining Technology GmbH a tulajdonosunk. Tovább erősödött a cementipari szegmens a termékszerkezetünkben, s ezzel párhuzamosan az autóipari gyártóberendezések területén is számos jelentős projekt résztvevői voltunk.

A folyamatos infrastrukturális és technológiai fejlesztések eredményeként elértük, hogy rendelkezünk a legtöbb olyan berendezéssel, megmunkáló géppel, amelyek a termékek komplett legyártásához szükségesek (daraboló, lakatos, forgácsoló, festő és szerelő csarnokok, lézervágó, lángvágó, CNC megmunkáló gépek, szemcseszóró berendezés stb.)

Cégünk főbb megrendelői a Cemtec, Bulmor, Inteco, Teupen, s beszállítói vagyunk a Siemens európai és tengerentúli projektjeinek.

Törekvésünk, hogy állandóan kiemelkedő minőséget nyújtunk, összekötve a szükséges szolgáltatásokkal, jelentősen hozzájárult pozícióink megszilárdításához az európai piacon. 120 képzett munkatársunk garantálja az Ön projektjének zökkenőmentes és hatékony lefutását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában