Hirdetés

2020.10.19. 17:55

Az elliptikus tréner jó szolgálatot tehet otthon is

Az elliptikus tréner neve sokaknak ismerősen csenghet, ami nem véletlen, hiszen ez az egyik legkedveltebb edzőtermi gép, amit nemcsak a hölgyek, hanem a férfiak közül is sokan előszeretettel használnak.

Elliptical gym machine over white background

Ez az edzőgép azonban nem csupán a konditeremben állhat rendelkezésére, hanem a saját otthonában is, amennyiben úgy dönt, hogy beszerez egyet. Gondoljon csak bele, nem kellene mennie sehova, és nem kellene bérletre sem költenie! Bármikor, amikor kedve támad egy kis edzéshez, csak felpattan rá és máris égeti a kalóriákat.

Mi az az elliptikus tréner?

Az elliptikus tréner a legnépszerűbb kardiogépek egyike, a futógép, a szobabicikli és a lépcsőzőgép mellett. Kinézetben hasonlóságot mutat a stepgéppel, ám a jellegzetes “karos” kialakítása miatt nem igen lehet összekeverni a kettőt. Ugyanúgy, ahogy a lépcsőzőgépen, az elliptikus tréneren is lépkedni kell, de emellett a karunkat is mozgatjuk, ugyanis csak így hozhatjuk működésbe a gépet. Az elliptikus kifejezés arra utal, hogy a lábunk edzés közben egy ellipszis alakú pályán mozog. Jellemzően azoknak ajánlják a szakemberek, akik szeretnék növelni a fittségüket, állóképességüket vagy akiknek a fogyás a céljuk. Ezen edzőgép használata azoknak is javasolt, akiknek az ízületeit nagymértékben megterheli például a lépcsőzés vagy a futás.

Döntsön a minőség mellett!

A kínálatunkban kizárólag olyan edzőgépeket találhat, amik korszerű technológiával, magas minőségű alapanyagokból, alkatrészekből készülnek. Ez ad garanciát arra, hogy a megvásárolt elliptikus tréner hosszútávon is kiszolgálja az igényeit, és nemcsak a hasznosságával, hanem az időtállóságával is megörvendezteti. Ha már egyszer a vásárlás mellett dönt, akkor azt a modellt válassza, ami minden szempontból meg tud felelni az elvárásainak és ami néhány extrát is tartogat! Még akkor is megéri így döntenie, ha a kiszemelt gép esetleg egy kicsit többe kerül, mint amennyire gondolt.

Amennyiben már régóta tervezgeti, hogy elkezd rendszeresen edzeni, akkor most itt a kiváló alkalom arra, hogy cselekedjen és kiválassza azt az edzőgépet, aminek a használatával kényelmesen, a saját otthonában is mozoghat! Ehhez az egyik legjobb választás az elliptikus tréner, amivel nemcsak az alsó testét mozgathatja meg, hanem a karjait, a vállát és a mellizmait is. Kicsit fárasztóbb mozgást tesz lehetővé, mint a szobabicikli, ám annyira mégsem megerőltető, mint például a futás. Így abban az esetben is tökéletes választásnak bizonyul, ha nem akar rögtön nagyon izzasztó mozgást végezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában