Szponzorált tartalom

2020.11.05. 10:20

Az elegancia nagykövetei: Pandora, Thomas Sabo és Swarovksi

A nagykanizsai Petró Galéria Ékszerbolt és a Divatékszerbolt webáruház gyökerei az 1990-es évek végére nyúlnak vissza, amikor is Petró Ágnes többéves rajztanári működése után a képzőművészet szerelmeseként megnyitotta Nagykanizsán a Petró Galériát, ahol főképp kortárs és XX. századi alkotásokkal, iparművészek által készített egyedi ékszerekkel foglalkoztak.

Fotó: Szakony Attila

A kor digitális kihívásainak megfelelve indították el később a www.divatekszerbolt.hu webáruházat. Az elindulást követően a vásárlók visszajelzéseit is figyelembe véve fejlődött és fokozatosan alakult ki a mai, 3 meghatározó ékszergyártó modelljein alapuló ékszer kínálat.

- Ékszereink közvetlenül a gyártóktól érkeznek, gyári csomagolásban, díszdobozban – fogalmazott Petró Ágnes. – Az ékszervásárlás talán egyik legnagyobb rizikója a hamisítványok gyakori felbukkanása a piacon, azonban mi mint gyári forgalmazók garantáljuk az eredeti, biztonságos, gyári termékeket.

Közeledik a karácsony, az idei ünnepet valószínűleg másképp ünnepeljük mint korábban, bizonyára nagyobb távolságtartással. Az ünnepi vacsorához mindig szépen felöltözünk, melyhez szinte minden hölgy visel valamilyen ékszert. Ezért bizonyára annak is nagyon örülnek, ha ez kerül a fa alá.

- A www.divatekszerbolt.hu webáruház kínálatában a legnagyobb divatékszer márkák megtalálhatók, mint a Pandora ékszer, a Thomas Sabo és a Swarovski – folytatta Ágnes. – Lényeges, hogy ezek az ékszerek jól kombinálhatók egymással. Például a hölgyek felvehetnek egy Thomas Sabo nyakláncot és órát egy Pandora karkötővel.

Pandora charm karkötők
Pandora charm karkötők

Pandora a chamok szakértője

A dán Pandora márka és ékszergyártó a világ 3. legnagyobb ékszercége, sikerének alapja a minőség, a perfekt design és az ötletesen kigondolt variálható karkötő és charm rendszer, amely az egész világon elsöprő siker lett.

A Pandora a karkötőit úgy alakította ki, hogy azt mindenki a saját ízlésének, életének megfelelően a számtalan charm lehetőségből választva kombinálhatja. A Pandora karkötőkre, valamint nyakláncokra különféle charmokat, kisebb-nagyobb medálokat lehet tenni, ráhúzni, ráakasztani, például a karácsonyi kollekcióban a Hamupipőke hintójától a csillogó hópihéig számos gyönyörű kiegészítőt lehet választani. Ez ott marad a karkötőn, ameddig csak meg nem unja a viselője. Ha megunta, lecseréli más charmokra és kész is az új karkötő, az új megjelenés.

Thomas Sabo ékszerek
Thomas Sabo ékszerek

Thomas Sabo halmozza a hatást

A kínálat másik kedvelt márkája, a német Thomas Sabo, ahol az ismert ékszertípusok mellett szintén megtalálhatók a charmok, ezek a kis koszerűen kombinálható, izgalmas medálok. Petró Ágnes hozzátette: a charmok adta rugalmasan variálható ékszerek mellett az új kollekciójukban megjelent már az új trend is, az úgynevezett halmozható ékszerek, gyűrűk, fülbevalók és nyakláncok kollekciói is. Ez annyit jelent, hogy különösen trendi mostanában, hogy egy fülbe több és több stílusú fülbevalót is lehet tenni egyszerre, de a fülgyűrű is népszerű kiegészítő. Ezekhez a füldíszekhez ugyanolyan stílusú ujjgyűrűket is találhatunk, akár egy kézre, egy ujjra is kerülhet több gyűrű. A további Thomas Sabo ékszerek, így a vékony karláncok szintén ízlésesen variálva emelik ki a hölgyek szépségét.

Swarovski ékszerek
Swarovski ékszerek

Csillogás Swarovski kristályokkal

- Az osztrák Swarovski kristályokról már mindenki hallott – folytatta Petró Ágnes. – Ezt a speciális követ a gyémánthoz hasonlóan csiszolják, ezért annyira ragyogó, de nyilván nagyságrendekkel olcsóbb. Ezeket az apró, de annál csillogóbb köveket használja az ékszerei elkészítéséhez a Swarovski, valamint a karóráiba ez a Swarovski kristály kerül, amelyek így valósággal ékszerként viselhetők. A többi márka esetében is össze lehet rakni bizonyos szetteket, de a Swarovski már alapvetően szettekben gondolkodik, úgy hozza ki az ékszereit, hogy többnyire a nyaklánc a fülbevalóval harmonizál.

A Divatékszerbolt webáruház kínálatában további ékszermárkák, számos óragyártó termékei, az ékszerek tárolására alkalmas minőségi ékszerdobozok is megtalálhatók, valamint még Desigual táskákból és sálakból választhatnak a divat tudatos vásárlók.

Hogyan válasszunk ajándékot szerettünknek?

A szakember azt tanácsolja a férfiaknak, hogy ajándék választásnál ne(vagy ne csak) a feleségüket, barátnőjüket kérdezzék meg, hogy milyen ékszert szeretne ajándékba, hanem forduljanak a megajándékozandó hölgy barátnőjéhez inkább. Ha a férjnek van már elképzelése, vagy döntött, akkor Nagykanizsán a Fő út 19. alatt, a Petró Galéria és Ékszerboltban személyesen is kiválaszthatja, vagy megrendelheti online a www.divatekszerbolt.hu webáruházon keresztül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában