PR

2017.04.07. 12:32

Az Eckerle Automotive Zala új munkatársait keresi

Az Eckerle Automotive Zala Kft. Zalaegerszeg városának meghatározó munkaadója, az Eckerle Magyarország részeként hazánkban több mint negyed évszázada, Zalaegerszegen pedig 2015 óta van jelen.

Cégünk, az Eckerle Automotive Zala Kft. a nemzetközi Eckerle cégcsoport tagja, melynek termékei az utakon futó gépjárművek 60%-ban megtalálhatóak. Globálisan elektromotorok EC modul- és szénkeferendszer tervezésével, előállításával, komplex fröccsöntött műanyag-, stancolt alkatrészek gyártásával, manuális és automatizált gyártósorok fejlesztésével, CNC megmunkálással, valamint ipari rendszerkomponensek értékesítésével foglalkozunk. A cégcsoportnak Magyarországon négy, Romániában egy, Németországban három, Mexikóban kettő, Kínában pedig egy telephelye van. Nagy örömünkre szolgál, hogy az Eckerle család részeként jövőre az összes telephellyel együtt ünnepelhetjük fennállásunk 50. évfordulóját!

Ahogyan nevünk is árulkodik róla, az Eckerle Automotive Zala Kft. a legnagyobb autóipari beszállítóknak értékesíti termékeit. Zalaegerszegi gyárunkban elsősorban szénkefetartók előállításával foglalkozunk, melyeket kollegáink manuálisan, vagy félautomata gyártósorokon szerelnek össze. Az üzemegység termékkínálatában elektromos ablakemelőket, elektromos ülésállítást, ABS fékeket, automata sebességváltókat, hátsó ablaktörlőket, valamint légrugós futómű alkatrészeket találunk.

Ha Ön laikus, biztosan felmerül az a kérdés, hogy mi is az a szénkefe, és hol használják fel azokat? A szénkefe a motor lelkét jelenti. Telephelyünkön pedig olyan elemeket készítünk, melyeket ablakemelő motorokba, elektromos ülésállítókba, blokkolásgátló rendszerekbe és ablaktörlőkbe építenek be, biztosítva azok működését. Nem meglepő tehát, hogy autóipari beszállítóként, termékeinket nagy valószínűséggel minden második autóban megtalálhatja szerte a világon.

Zalaegerszegi üzemegységünk dolgozói létszáma jelenleg 300 fő, melynek 80%-os direkt állományát szeretnénk tovább bővíteni, növekvő vevői igényeinknek köszönhetően. Az Eckerle cégcsoport filozófiája mentén mindig az embert helyezzük a középpontba, így biztos és hosszú távú munkalehetőséget ajánlunk meglévő és leendő munkavállalóink számára. Elsősorban kézi összeszerelő operátorokat keresünk, főleg olyanokat, akik jövőbeni projektjeinknél több műszakos munkarendet tudnak támogatni. Emellett olyan gépkezelő operátorok jelentkezését várjuk, akik a berendezések kezelésén és felügyeletén túl, kisebb beavatkozásokat is el tudnak végezni, és azok dokumentálását is végre tudják hajtani. Kézi forrasztók jelentkezésére is számítunk, itt az IPC forrasztási szabvány ismeret az, ami előnyt jelent. Végezetül az új projektek támogatásához szükséges technikai személyzet bővítéséhez, képzett mechatronikai technikusok számára vannak nyitott pozícióink.

Elérhetőségeink:

Eckerle Automotive Zala Kft.

8900 Zalaegerszeg, Wlassics Gy. u. 13.

Tel: 92/550-930

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában