Szponzorált tartalom

2018.03.27. 01:00

Bővülő kapacitás, új akadémia (x)

Az ausztriai székhelyű Assmont Csoport zalahalápi gyártóbázisa kapacitása bővítéséhez keres új dolgozókat.

Amint azt a telephely vezetőjétől, Sárközi Pétertől megtudtuk, az acélszerkezetek különféle formáit gyártó és szerelő társaság fiók telepei jelen vannak szerte a világban az Egyesült Államoktól Ausztráliáig összesen 400 dolgozóval. A cég egyetlen gyártóbázisát, a húsz éves zalahalápi telepet folyamatosan fejlesztik. Az általuk tervezett gyártott és szerelt acélszerkezeti konstrukciókkal egy dinamikusan fejlődő piacra törtek be.

A társaság most pedig a gyártási irányvonal bővítésére készül, a zalahalápi meglevő csarnok mellé két éven belül felépítik a következő, 6000 négyzetméteres gyártócsarnokukat, amelynek hamarosan leteszik az alapkövét. Így az elmúlt öt évben jelentősen felfejlesztett darabolási és vágási lehetőségeiket, termelési kapacitásukat tovább bővítik. A gyár évi teljes kapacitása 2012-ben 800 tonna volt, ez jelenleg 5000 tonna. a 2019-es évi cél pedig 12 ezer tonna. Ugyanakkor a teljes értékesítés a tavalyi évben 51 millió euró volt, ennek 70 százaléka export. A társaság szerteágazó dolgozói programmal bír, versenyképes bérezéssel, óradíjas rendszerben, három műszakos munkarendben termel a 80 dolgozó folyamatosan. A túlórára szintén nyílik lehetőség. A tervezett bővítéshez még 40 dolgozót, szakképzett munkaerőt, lakatost, hegesztőt, fémipari tapasztalattal rendelkező és pályakezdő kollégát keresnek, akik számára nem újdonság, hogy vassal kell dolgozniuk.

A jelentkezők önéletrajzát a [email protected] címre folyamatosan várják! A kereskedelmi és ipari kamara által minősített gyakorlati képzőhelyen szerkezetlakatos mester oktatja a tanulókat. A cég jövőbeni céljai egyike, hogy az általuk képzett hegesztő, lakatos tanulók létszámát emeljék, oktatói bázist hozzanak létre. 2019-ben nyílik a meglevő és új kollégáknak egyaránt szakmai továbbképzést biztosító ASSMONT Akadémia.(x)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában