Bükfürdő Ajándékkártya és Ajándékutalvány

2017.12.14. 17:53

Ajándékozzon pihenést! Tökéletes ötlet a család minden tagjának (x)

A különböző tárgyak, amelyeket gondosan becsomagolunk és a karácsonyfa alá rakunk, idővel elkopnak, elromlanak, tönkremennek, vagy éppen elvesznek. Mindez nem fordulhat elő akkor, ha élményt, pihenést, felüdülést ajándékoz szeretteinek. Szeretné valami különlegessel meglepni őket az ünnepekre?

 

Ezt legkönnyebben úgy teheti meg, ha erre a célra a Bükfürdő ajándékkártyát és ajándékutalványokat választja! A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum a családoknak, a szerelmespároknak, és a wellness, szauna szerelmeseinek is kedvez! Számos szolgáltatás közül válogathat, és ennek révén eldöntheti, hogy ajándékutalvány, vagy ajándékkártya formájában adja át azoknak, akik közel állnak Önhöz!

A 18 hektáron elterülő Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban bőven van lehetőség a kikapcsolódásra, hiszen a fürdő három különböző zónával, Gyógy- és Strandfürdő, Élményfürdő, Szaunavilág, saját Medical Wellness Centrummal, és Fizioterápiás intézettel is rendelkezik. A fedett Élményfürdőben sodrófolyosóval, pezsgőágyakkal, nyakzuhannyal felszerelt élménymedence, és pezsgőmedence is található. A kisebb gyermekek vidáman pancsolhatnak a gyermekmedencében, valamint a tenger alatti vízi világgal ismerkedhetnek meg az interaktív elemekkel felszerelt Cápabarlangban. A szaunázás szerelmeseit exkluzív és modern Szaunavilág várja, melyben tíz különböző szauna kabin található. A Medical Wellness Centrumban kiváló szakemberek felügyelete mellett végzett egyedi wellness kezelések szolgálják az egészség megőrzését.

A Bükfürdő Ajándékkártya egy kisméretű kártya, amely nagy élményeket kínál. A plasztikkártyát Ön igény szerint háromezer forinttól kezdődően, különböző összegekkel töltheti fel, a megajándékozott pedig a vásárlástól számított egy éven belül, bármekkora részletekben levásárolhatja azt. Mindezért még csak személyesen sem kell elfáradnia a Gyógy- és Élménycentrum pénztárához, hiszen egyszerűen és gyorsan, online is meg tudja rendelni ajándékkártyáját. Az Ajándékkártya természetesen személyesen is megvásárolható a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum információs pultjainál.

Van azonban az Ön számára egy másik ajánlat is, amelynek segítségével borítékolható az öröm! Ha Bükfürdő Ajándékutalványt vásárol, akkor igény szerint egyedi csomagot állíthat össze különböző szolgáltatásokból, amelyet ajándékutalvány formájában küldenek meg Önnek. Az Ön által összeállított egyedi csomagot ajándékutalvány formájában online is megvásárolhatja, nagyon egyszerűen és gyorsan. A fizetés, a szállítás és az esetleges személyes vásárlás feltételei megegyeznek az Ajándékkártyáéval. Személyes vásárlás esetén a fizetés forinttal, euróval, bankkártyával és SZÉP kártyával lehetséges. Az ajándékutalvány a fürdő információs pultjainál váltható be.

A Bükfürdő Ajándékkártyához, illetve Ajándékutalványhoz kapcsolódó szolgáltatásokról, árakról tájékozódhat a www.bukfurdo.hu honlapon, ahol lehetősége van az online rendelésre is. (x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában