Szponzorált tartalom

2018.09.19. 14:27

A megújult zalaegerszegi Praktikerben a vevői élményen van a hangsúly

Letisztult belső tér, modern kialakítás: első alkalommal ment át nagyobb felújításon a Praktiker zalaegerszegi áruháza 2003-as megnyitása óta. A Praktiker már nemcsak barkácstermékeket kínál, hanem vásárlói élményt is nyújt. A megfelelő választék egy kifejezetten rendezett, igényes áruházi megjelenéssel párosul.

Az elmúlt 15 év alatt az áruház a környékbeliek egyik legfontosabb barkácsáruháza lett, ahol mintegy 5000 négyzetméter eladótéren várják a vásárlókat. A vásárlói igényeknek és elvárásoknak való megfelelés érdekében az áruház teljes megújítása mellett döntött a Praktiker. Az új belső tér kialakításában a zalaegerszegi áruház a közelmúltban megújult esztergomi Praktikerre hasonlít szellős, jól áttekinthető, letisztult elrendezésével. Gyorsabbá vált a kiszolgálás, a teljes kasszarendszer cserének köszönhetően. További jó hír a vásárlóknak, hogy a raktárról is ki tudják szolgálni őket, nem kell előjegyzést felvenni a kinézett árukra.

 

A felújítási munkálatok során ,eredményeként teljesen megújult a lámpaosztály, a dekorosztály, a szerszámosztály és a bútorosztály is. A szortiment cserével, új termékek rendelésével és az új arculat bevezetésével a vásárlói élmény fokozása volt a célunk – hangsúlyozta Lében Zsolt. A zalaegerszegi Praktiker áruházvezetője kiemelte: – Azon dolgozunk, hogy a vevő az áruházba lépés pillanatától kezdődően egy barátságosabb, élményekben gazdagabb környezetben vehesse meg termékeinket a megfelelően képzett és pozitív attitűdöt képviselő áruházi személyzet maximális segítségével.

A tapasztalatok szerint a Praktiker vásárlói igénylik a személyre szabott ajánlatokat, kiszolgálást. A zalaegerszegi barkácsáruházban a nagy tételben vásárló vállalkozásokat, közintézményeket és magánszemélyeket külön értékesítő segíti. A professzionális tanácsadó az igények felmérésétől az áruk házhoz szállításáig nyomon követi a megrendeléseket és segít a nagyvásárlóknak. Ezt a személyes kapcsolatot jelentősen erősíti még az egyedi árképzés és a megrendelő igényeihez maximálisan igazodó szállítási ütemezés.

A Praktiker 20 magyarországi üzlete közül nem a zalaegerszegi az egyetlen, amely ilyen nagyfokú átalakuláson ment keresztül: az esztergomi, a kaposvári áruház is megújult, a nyíregyházi Praktiker felújítása folyamatban van, és hamarosan mindegyik áruház sorra kerül majd.

A zalaegerszegi, a második áruház, amit átalakítottunk. Az új dizájn nagyon modern, a legutolsó trendeket hoztuk be, az áruházban kiváló minőségű vinyl ipari padlót fektettünk le, amely Nyugat-Európában már széles körben elterjedt – mondta el Boncz Péter. A Praktiker szezonális és kihelyezésekért felelős értékesítési osztályvezetője hangsúlyozta: – Egyértelmű vevői igény fogalmazódik meg a bemutató jellegű árukihelyezés iránt, amelyek bátorítják az áruházainkba betérőket arra, hogy belekezdjenek odahaza a felújítási, építési munkálatokba, illetve a vásárlásba. Az egységes áruprezentáció megkönnyíti a vásárlóink dolgát.

A Praktiker tapasztalatai szerint a vevők amellett, hogy szeretnek könnyen, jól és biztosan tájékozódni a barkácsáruházban, egyre nagyobb igény mutatkozik körükben a nézelődésre és a kellemes időtöltésre. A megújult zalaegerszegi barkácsáruházban az ötletektől a megoldásokig számos termék elérhető, akár házhoz is szállítható. A Praktiker inspirációt ad az otthonszépítéshez, a dekorációhoz, a lakberendezéshez és a kertészkedéshez is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában