Hirdetés

2020.11.13. 15:30

A legkényelmesebb cipők szabadidős programhoz

Bármilyen szabadidős programot tervezel, a cipő kiválasztása mindig okozhat némi fejtörést. Nagyon fontos ugyanis, hogy amit a lábadon viselsz, az kényelmes legyen, ugyanakkor nyilvánvalóan az sem mindegy, hogy néz ki. Egy Adidas cipő esetében a kényelem és a design ötvözete tökéletesen megvalósul – nem véletlen, hogy évtizedek óta nagyon komoly népszerűségnek örvend a márka.

Adidas cipő az utcán

Mivel az Adidas cipőket kifejezetten úgy tervezik, hogy az utcán is vállalhatóak legyenek, egészen nyugodtan felveheted egy baráti összejövetelre, mozizásra, sétálgatáshoz. Tökéletes választás lehet farmerrel, de akár egy lazább melegítővel is, női és férfi változatban egyaránt. Egy Adidas cipő nem okoz csalódást, mert amellett, hogy vagány, nagyon strapabíró is.

Remek példát jelent erre például az Adidas Superstar kollekciója, ami milliókat hódított meg szerte a világon, és megjelenése óta nagyon népszerű fazon. Gondoltad volna, hogy eredetileg kosarasoknak készült? Ebből már sejtheted, hogy az átlagosnál lényegesen jobban bírja gyűrődést, tartósabb, mint egy átlag utcai cipő, mégis hozza azt a küllemet, amit elvárunk egy olyan lábbelitől, amit a mindennapokban hordunk.

Persze a Superstar csak egy példa, az Adidasnak még jó néhány olyan kollekciója van, ami a mindennapokban is megállja a helyét, nem csak akkor, amikor konkrétan sporthoz szeretnél választani egy minőségi cipőt.

Milyen sporthoz kell?

Ha valamilyen testmozgást szeretnél végezni, és ahhoz keresed a megfelelő cipőt, érdemes úgy keresned, hogy kifejezetten az adott sporthoz való fazonok közül válogass. Ennek az az egyszerű oka van, hogy ezeket a lábbeliket úgy alakították ki, hogy az adott sporthoz jellemző testtartást, mozdulatokat a leginkább támogassa, így biztosan megfelelő alátámasztást fognak nyújtani számodra.

Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy futni, biciklizni, teniszezni, kosarazni, vagy focizni akarsz. Mindegyik sportág esetében máshol vannak a prioritások, más szempontok fontosak.

Az Adidas cipők között mindegyikre találsz megfelelő alternatívát, a márka neve pedig szinte egyet jelent a minőséggel, így abban is biztos lehetsz, hogy sokáig fog jó szolgálatot tenni a sporthoz megfelelően kiválasztott Adidas cipőd.

Kirándulásnál is megállja a helyét

Egy kényelmes Adidas cipő akkor is megállja a helyét, ha kirándulni indulnál, hiszen terepen is nagyon jól teljesít. Igaz, ha rendszeresen jársz komolyabb túrákra, célszerű inkább egy túracipőre beruházni, de ha csak alkalmanként ruccansz így ki a barátokkal vagy a családdal, akkor tökéletes egy jó minőségű sportcipő is, amit szívesen viselsz.

A lényeg, hogy a kiránduláshoz használt cipőnek viszonylag vastag legyen a talpa, ugyanakkor kellőképpen rugalmas – ez tud leginkább igazodni a változatos terepviszonyokhoz, miközben védi is a lábadat. Egy sportoláshoz kifejlesztett cipő garantáltan hű társad lesz terepen is!

Ha körültekintően választod ki a cipődet, és előtérbe helyezed a minőséget, sokáig tudod használni a kedvencedet. Az Adidas állandó kollekcióinak köszönhetően pedig könnyen szerezhetsz utánpótlást, ha már nyugdíjaznád a meglévőt. A CCC kínálatában széles választékkal érhetők el Adidas lábbelik is. Nézz körül alaposan, hogy megtaláld a számodra tökéletes darabot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában