Szponzorált tartalom

2020.02.06. 15:18

„A kitartásnak akkor van értelme, ha jó az irány. A jó irány pedig az úton velünk lévő emberektől lesz az.”

Fenti sorok hűen tükrözik egy ízig-vérig zalai vállalkozás hitvallását. 17 éve pár fiatal úgy gondolta, hogy képesek a hagyományos emberi értékekre alapozva versenyképes ipari vállalkozást létrehozni.

A családi légkör, a tisztelet és az erre épülő kemény munka meghozta gyümölcsét. Eltelt közel két évtized, a fiatalok és a vállalkozás is lassan felnőtt. Minden értelemben. Az alapok, a hit, az elköteleződés töretlen. A történet célja a történet maga: itthon, vidéken is meg lehet csinálni...

Összetartó közösségünk ad választ minden egyes nap a vevők és az élet kihívásaira. Tesszük ezt úgy, hogy tudjuk: gyorsan csak elfáradni, olcsón csak reménykedni lehet. A valós teljesítményt meg akarjuk és meg tudjuk becsülni. Munkatársaink nagy része a kezdetek óta velünk van, amit ezúton is köszönünk nekik.

A tevékenységünket Gellénházán végezzük. Itt kezdtük, itt vagyunk és itt maradunk. Hisszük, hogy nem az a kérdés, hol vagyunk; sokkal inkább: merre járunk!?.

Vevőink stabil rendelésekkel, hosszútávú szerződésekkel jeleznek vissza valamit abból, amik vagyunk. A munkánk minősége, az általunk gyártott és szerelt műanyag termékek nap, mint nap táplálják a partnereink és kollégáink közötti bizalmat. Vevőink közül senki sem távozott tőlünk. Sem időlegesen, sem véglegesen.

Folyamatos beruházásokkal könnyítjük – és egyúttal nehezítjük is – életünket. Céltudatosan és tervezetten építjük a jövőnket, aminek így nem a partvonalán, sokkal inkább a középpontjában vagyunk. Vállalkozásunk eredményessége nem cél, hanem következmény. Egyértelmű cél viszont a kollégáink munkája és a számukra biztosított korszerű technológia kívánatos egyensúlya.

Az idei évben fizikai terjeszkedéssel, technológia- és tevékenység bővítéssel lépünk egy következő szintre. Kiemelt motiváció, hogy vevőink és kollégáink akarata egyirányba mutat a fejlődést illetően.

Hívószavaink közül a legfontosabbak: a tisztelet, a nyitottság, az életrevalóság. Tapasztalatunk szerint, ha van valós ambíció, akkor tanulható minden. Mi ezt támogatjuk és ebben hiszünk. Ez vagyunk mi a PlasticArt Kft.

Szeretettel várunk egy beszélgetésre, ha magadra vagy értékeidre ismertél és akkor is, ha csak egy kérdés merült fel benned!

Bízunk abban, hogy bízhatunk a közös utazás sikerében!

Novák József és Oravecz Viktor tulajdonosok

Cím: Gellénháza, Új utca 2/c.

Oravecz-Dávid Eszter HR vezető 06 30/327 5903, 06 92 566 912

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában