hirdetés

2020.03.12. 13:09

A Creaton publikációja a koronavírus kapcsán

A Creaton South-East Europe Kft a már a koronavírus magyarországi megjelenése előtt felelős munkáltatóként többlépcsős intézkedési tervet hozott az esetleges megbetegedések elkerülése érdekében.

Az intézkedések elsődleges célja a munkavállalók egészségének biztosítása, valamit a folyamatos gyártás fenntartása. Ezen intézkedések értelmében a külföldi üzleti utakat leállítottuk, a megbeszélések Skype-on, telefonon zajlanak. Azok a munkavállalók, akik távolról is el tudják látni a munkájukat, otthonról dolgoznak. A vállalat területére csak a munkavállalók léphetnek be, őket a biztonsági szolgálat hőkamerával megvizsgálja. A vállalat területén több automata kézfertőtlenítő berendezést helyeztünk el és felhívtuk a munkatársaink figyelmét – plakátokkal, oktatással – azok helyes használatára, valamint a higiéniai szabályok fokozott betartására. Megkértük a munkatársainkat, hogy a saját, a vállalat és a társadalmi felelősségvállalás érdekében a privát életükben is próbálják meg betartani a vállalati előírásokat, melyek mindannyiunk biztonságát szolgálják. A Creaton cégcsoportnál nincs koronavírusos beteg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában