Hirdetés

2023.04.05. 12:00

Új korszakot nyitott a TARR Kft.

A hálózatkorszerűsítési munkálatok mellett a társaság logója is megújult.

Fotó: Denes Martonfai

Az arculati elem változtatása mellett számos újdonsággal is megjelentek, tarr pakk kedvezmények bevezetésével a mobil és vezetékes szolgáltatások együttes megrendelését teszik vonzóbbá, ajánlataik fiatalokat is megszólítanak.

Amikor az eredeti logó készült, a Tarr Kft. egy éppen induló kis kezdeményezés volt óriási álmokkal. Amikor még szinte senki sem mert gondolni a kábeltévére, idősebb Tarr János már megálmodta a jövőt. Az eredeti logót barátja, Schubert Péter tervezte. Azóta sok-sok év telt el, és az egész ország megismerte azt, mégis időszerűnek érezték, hogy egy dinamikus, fiatalokat is megszólító arculattal folytassák útjukat. A technika, a cég jelenlegi adottságai messze túlnőttek a logó betűi által jelzett szolgáltatásnál. Néhány fős cégből ifjabb Tarr János birodalmat épített, mely mára a hírközlő piac teljes szolgáltatási palettáját kínálja lakossági ügyfelei és üzleti partnerei számára.

Fotós: Denes Martonfai

A logó kifejezi a Tarr több mint 30 éves hagyományait, jelezve, hogy Magyarország legnagyobb magyar, családi tulajdonban lévő telekommunikációs vállalata nem kíván letérni az alapítók által kijelölt útról és elkötelezett abban, hogy tovább vigye azt az elhivatottságot, szakmai alázatot és társadalmi felelősségvállalást, melyet az ügyfeleknek, partnereknek és a munkatársaknak, illetve a szolgáltatásaikkal elért települések tágabb környezetének is lehetősége volt már megtapasztalni a múltban. Csak ezen értékek továbbvitele lehet a jövőbeni siker záloga.

A narancssárga szín üzenete: boldogság, öröm, fiatalság, előrelátás, magabiztosság.

Az arculatváltás, a kisbetűkkel a szakmai alázatot is jelző új logó technikai megújulást is tükröz. A négyzet, s meghajlított kábelt formáló T betű mögött az áll, hogy egyre több helyen váltják fel a korábbi réz és koax kábeleket a digitális jeleket jóval nagyobb sebességgel továbbító optikai kábelek. Azokon a településeken pedig, amelyekben mostanában csatlakoznak a Tarr hálózathoz, természetesen mindenütt optikai kábelek szállítják a jeleket. Ilyen van a Szigetvári járás harmincöt településén, ahol februárban készültek el a hálózat kiépítésével, s a Marcali járásban, ahol újabb tizenkilenc településen működik március óta a Tarr-rendszer. Nincs megállás, mára 420 településen érhetők el szolgáltatásaik és hamarosan nyugodt szívvel mondhatják, hogy hálózatuk 100 százalékban alkalmas akár 1 gigabites szélessávú internet nyújtására.

Zárszóként Tarr János azt mondta, hogy az új kihívások új célokat hoztak, víziójuk, missziójuk is ehhez igazodott. A Tarr a mindennapok megbízható távközlési partnere, általa az otthonok, vállalkozások és közösségek elérhetővé válnak egymás és a világ számára. Szolgáltatásaival kapcsolatot teremt. Emberközpontú ügyfélkezelés és társadalmi felelősségvállalás jellemzi.

A Tarr magyar, családi tradícióra épülő, folyamatosan innováló, telekommunikációs vállalkozás, amely korszerű és minőségi szolgáltatásokat kínál, és elhivatott a közösségek szolgálatában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában