Hirdetés

2023.02.11. 08:00

Különlegeset alkotunk a Resideo Kft.-nél

A "Különlegeset alkotunk" mottó a Resideo család egyik fő értéke és vállalati kultúránk szerves része. Ennek szellemében a munkánk során törekszünk a hosszútávú, pozitív hatás elérésére egymás, vevőink, társadalmunk és bolygónk iránt.

A Resideo egy amerikai nagyvállalat, a 2018-as év során vált külön a Honeywell cégcsoporttól, azóta saját arculatát építi a piacon, világszerte nagyságrendileg 15 ezer fő alkalmazotti létszámmal. A nagykanizsai gyártóegység és a magyarországi értékesítő csapat a két fő működési szegmensünk; közel 700 munkavállalót foglalkoztatunk a régióban. A cégünk tekintélyes múlttal rendelkezik Nagykanizsán, 25 éve vagyunk jelen a város gazdasági életében.

 

A vállalatunk magas minőségű biztonsági termékek gyártásával foglalkozik. A Dózsa György utcai gyárunkban víz- és gázmennyiség-szabályzó szelepek és vezérlők, lakossági és ipari kazánok vezérlőegységeinek és alkatrészeinek, épületfelügyeleti rendszerek működtető egységeinek összeszerelése történik. A nagykanizsai telephelynek a vállalatcsoporton belül kiemelt szerepe van teljesítményének és adottságainak köszönhetően, amelyet remekül szemléltet, hogy az elmúlt években számos új gyártósor telepítésére került sor és a közeljövőben újabb termékek gyártásának elindítását és a gyártókapacitás növelését tervezzük. 2022-ben a gázszelep részlegünk bővült jelentősen, illetve a tavalyi évben megkezdett, korábban nálunk nem gyártott késztermék típusok bevezetésére irányuló projektek záródnak le az első negyedévben. 2023-ban is célunk folyamataink további fejlesztése, a helyi termelés és értékesítés növelése, a hatékony és eredményes működés

A kanizsai gyártóépület – mely a Resideo vállalat tulajdona – 2014-ben bővült egy új gyártócsarnok-résszel, és azóta is folyamatos a növekedés, a technológiai fejlődés, kiemelten az automatizálás, a digitalizálás és a megújuló energiák alkalmazása területein. Erősségünk a rendkívül tiszta, kulturált és biztonságos munkakörnyezet, az egységesített folyamatok és a környezettudatos munkavégzés. A szelektív hulladékgyűjtés fontos szerepet játszik gyárunkban. Az újrahasznosítással nemcsak környezetünket védjük, hanem a fenntartható jövőért is teszünk. Napelemes villamosenergia-termeléssel vállalatunk elindult az önellátás útján, a tavalyi évben a felhasznált energia 20%-át magunk állítottuk elő és további fejlesztéseket tervezünk ezen a téren.

 

A Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara (NAKKIK) 2022. évi gazdasági fórumán az "Év Vállalkozása" díjban részesült a Resideo Kft. Ez egy elképesztő elismerés számunkra, hiszen a város egyik kulcsfontosságú munkáltatójaként közel 180 másik vállalattal versengünk nap mint nap. Gyárunk minden dolgozója kemény munkával járult hozzá ahhoz, hogy ezt a jelentős díjat magunkénak tudhatjuk.

A Resideo életében fontos szerepet játszik a társadalmi szerepvállalás, így igyekszünk méltó módon hozzájárulni a valódi értékteremtéshez környezetünk és társadalmunk számára. A 2022-es év folyamán helyi gyerekek és fogyatékkal élők részesültek a kollégák által indított jótékonysági kezdeményezésekben, valamint a karácsonyi időszakban hátrányos helyzetű gyermekeknek gyűjtöttünk ajándékokat az "Egy doboznyi szeretet" jótékonysági akció keretein belül.

Büszkék vagyunk az elért eredményekre és innovációinkkal elkötelezettek vagyunk a folyamatos növekedés megtartásában!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában