Hirdetés

2023.01.17. 14:18

Windows nélkül vetted a géped? Szerezz legálisan és olcsón operációs rendszert!

Simán belefuthatsz, hogy frissen vásárolt laptopodon nincs semmilyen operációs rendszer, ha szigorúak vagyunk, akkor ilyen szempontból tulajdonképpen egy használhatatlan gépet vettél. Persze sok vásárló szántszándékkal ezeket az oprendszer nélküli konfigurációkat választja, mivel így jelentős árelőnyt lehet elérni ahhoz képest, mintha előretelepített Windows lenne az új számítógépeden.

Forrás: szoftverpremium.hu

Legálisak ezek az operációs rendszer nélküli gépek?

Persze, hiszen mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy milyen operációs rendszert telepít az adott gépre. Választhatnád akár a teljesen ingyenes Linuxot is, nem? Persze sokan nem akarnak bíbelődni a Linux-szal, nem szeretnék megtanulni egy teljesen új rendszer használatát.

Nem egy informatikai üzletnél találkozhatsz olyan ajánlatokkal, amikor többszázezer forintos, bivalyerős, a legújabb játékok legmagasabb beállítási szintek melletti futtatására is alkalmas gamer gépeket kínálnak használható, modern oprendszer nélkül. A Windows nem mindig az alapfelszereltség része, enélkül pedig a legtöbb felhasználó nem fog tudni mit kezdeni az újonnan beszerzett masinával.

Hogyan szerezhetsz a legegyszerűbben eredeti Windowst?

Szerencsére oprendszer nélküli, vagy FreeDOS-szal szállított gépedre is gyorsan szerezhetsz rendes Windows-t komolyabb költségek nélkül, kvázi jóval kedvezőbb áron, mintha a bolti előretelepített Windows 11-et választottad volna. Nem kell további súlyos összegeket kiadnod, ha legális operációs rendszert szeretnél: a szoftverpremium.hu-n folyamatosan kedvező áron vásárolhatsz eredeti Windows 11-et vagy Windows 10-et, saját preferenciád szerint.

Az online vásárlás biztonságos és gyors, teljesen kényelmesen fizethetsz bankkártyával, vagy banki átutalással. A tranzakció után a webáruház rendszere elektronikus levélben értesít a tovább teendőkről, például hogy honnan töltheted majd le az újonnan beszerzett operációs rendszert. Ugyanezen a csatornán érkezik a hivatalos termékkulcs is.

Az ilyen módon beszerzett eredeti Windows szoftverlicence az operációs rendszer folyamatosan frissítését is biztosítani fogja, aminek köszönhetően fájljaidat is biztonságban tudhatod, illetve az egyes programok futtatására sem lesz a továbbiakban gondod.

A kínálatban egyébként szinte az összes lényeges Microsoft szoftverlicenszet megtalálhatod, már csak ezért is érdemes körülnézni. A webáruház ügyfélszolgálata bármilyen felmerülő probléma esetén rendelkezésedre áll a hétfőtől-szombatig 08:00-19:00 közötti idősávban.

Vásárolj operációs rendszer nélkül szállított gépedre jogtiszta Windows licencet hivatalos forrásból, akár otthoni, akár irodai felhasználásra, teljes garanciavállalás mellett!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában