Hirdetés

2022.12.02. 01:00

Sikeres fejlődési stratégia a Gebrüder Weiss vállalatnál

Zalaegerszegen közvetlenül elérhető szaktudás áll a megbízók rendelkezésére / Befejeződött a 6 régiós magyarországi terjeszkedés / Online információáramlás azonnal, bármikor egy kattintással.

Forrás: Gebrüder Weiss

Zalaegerszeg, 2022. november 21. A Gebrüder Weiss 32 éve van jelen a magyar piacon. A közúti szállítmányozásra és komplex logisztikai szolgáltatásra szakosodott magyarországi leányvállalat a német és az osztrák kirendeltségek után a harmadik legnagyobbnak számít a vállalatcsoporton belül; 23 milliárd forintos forgalommal zárta az évet (2021), ami 16 százalékos növekedésnek felel meg.

 

A térség bekapcsolódott GW nemzetközi hálózatába 

Lendületesen növekszik a Gebrüder Weiss Kft. ságodi úti új regionális szolgáltatási és logisztikai központjának forgalma. Európa egyik vezető szállítmányozási és logisztikai vállalata korszerű 2500 m2 területű létesítményt hozott létre 2021 nyarán. A fejlesztés lehetővé teszi, hogy a társaság a közúti szállítmányozással és raktárlogisztikával összefüggő valamennyi szolgáltatását a térségben megfogalmazódott elvárások messzemenő figyelembevételével teljesítse. Zalaegerszegről is elérhető a cég teljes szolgáltatási spektruma a raktárlogisztikai szolgáltatásoktól a gyűjtő-, a rész- és a komplett rakományú közúti fuvarozásig, beleértve a házhozszállítást és vámkezelést is. A teljes szolgáltatási portfóliót a 2022 novemberétől elérhető napi osztrák főfutamok koronázzák meg, ami azt jelenti, hogy a rendelt áruk szomszédos országból történő behozatala 24 órán belül megvalósul. Ingázás, felesleges kilométerek megtétele nélkül elérhető minden küldemény, termék, a B2B megrendelők számára és a házhozszállítás (B2C) kapcsán sem kell sokat utazni, lapraszerelt bútor- vagy egyéb barkácsáruházi termékekért. Elég egy kattintás az online webshopban, hogy a vállalat saját PUP-jára (átvételi pont) vagy címre kiszállítsa a küldeményeket. 

 

Sikeres fejlődési stratégia a Gebrüder Weiss vállalatnál 

Zalaegerszeg mellett a magyar kft. Dunaharasztin – a cég központi telephelyén –, Győrben, Pécsett, Polgáron és Szegeden működtet telephelyeket. A GW Kft. 6 egyenrangú, önálló menedzsmenttel és döntési jogkörrel rendelkező magyarországi hálózatával megteremtette az egy kézben lévő országos lefedettséget, ezáltal országosan biztosítja azonosan magas színvonalon és minőségi mutatók mellett teljes szolgáltatási palettáját. Vecsésen, Biatorbágyon, Szigetszentmiklóson változatlan a kiszolgálás.

 

Pontos kiszállítás a vállalt időpontban 

A vállalat myGW elnevezésű online ügyfélportálja egyszerű, gyors és közvetlen hozzáférést biztosít valamennyi szolgáltatásához, valós idejű információkat nyújt a szállítási és logisztikai megbízásokról. Akár a raktárkészlet is lekérdezhető egyetlen kattintással a rendszerből. Mindez maximális átláthatóságot biztosít és megkönnyíti az információáramlást, a webalapú megbízáskezelést, a kommunikációt a teljes ellátási lánc mentén.

Erre az informatikai rendszerre támaszkodva az új létesítmény képességei lehetővé teszik, hogy a régióban működő ügyfelek által megrendelt áruk garantáltan megérkezzenek a vállalt időpontban, bárhol is adják fel azokat Magyarország területén. A társaság prémium szolgáltatásai keretében a városban és vonzáskörzetében élő családok otthonaiba akár egy napon belül is eljuthat a megrendelés. 

 

Kapcsolat

Gebrüder Weiss Szállítmányozási Kft.

Telefonos elérhetőség: +36.24.50.6800 / + 36.24.50.6900

Elektronikus elérhetőség: [email protected]  / [email protected]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában