Szponzorált tartalom

2021.05.20. 12:26

New Balance – stílusos cipők a hétköznapokra

Edzőcipőre mindenkinek szüksége van, még azoknak is, akik amúgy az elegánsabb stílus hívei, hiszen a hétköznapi tevékenységeket, mint a kutyasétáltatás, séta a természetben, esetleg a kertrendezés, sportolás, mégsem végezhetjük magassarkúban vagy egy elegáns félcipőben. De persze attól még, hogy sportosabb öltözékre váltunk, továbbra is fontos, hogy jól nézzünk ki. Ahogyan az is, hogy kényelmesen érezzük magunkat. A New Balance lábbelik pontosan ezt nyújtják.

Fotó: ccc.eu/hu

Egyszerű, de nagyszerű sportcipő

Ha ránézel egy New Balance cipőre, alighanem rögtön látni fogod, hogy miért szeretik annyian: modern fazonú, ugyanakkor jól kombinálható, amolyan univerzális típusú sportcipő, ami a legkülönbözőbb árnyalatokban érhető el, így mindenki megtalálhatja azt, ami leginkább passzol a holmijaihoz.

A tervezők a kialakítás során abszolút szem előtt tartották a láb adottságait, így a cipő rendkívül komfortos és tökéletes alátámasztást nyújt a mindennapi használat során. A New Balance cipők emellett nagyon sokáig bírják a gyűrődést, hiszen a minőség is kiemelt szempont. Mindezekhez társul a már említett népszerű design, és meg is van a recept egy olyan lábbelihez, ami garantáltan széles körben lesz kedvelt.

Fotó: ccc.eu/hu

A kezdetek

A New Balance nem egy új márka, sőt: több mint 100 éves múltra tekint vissza. A márkát 1906-ban alapították, méghozzá William J. Riley, aki angol bevándorlóként volt jelen az amerikai Boston városában. A lábbelik különlegessége az volt, hogy 3 ponton nyújtottak támasztást a talpnak, minden korábbinál nagyobb stabilitást és komfortot biztosítva.

A New Balance-ra azóta is igencsak jellemző az innováció. Ez volt az a brand is, amely 1960-ban elsőként rukkolt elő barázdált talpú futócipőkkel. Bőven volt tehát mire alapoznia a hírnevét és presztízsét, nem csoda, hogy mára számos sportesemény, valamint játékos szponzora.

Mivel viselheted?

A New Balance férfiak és nők számára egyaránt készít lábbeliket, figyelembe véve a lábuk adottságai közti különbségeket. Egy ilyen sneakert nyugodtan viselhetsz joggerrel, farmerrel, de akár rövidnadrággal vagy éppen szoknyával is – minden az összeállítástól függ. Természetesen a New Balance cipői sem jók minden alkalomra, de nem is ez a cél. Sokkal inkább az, hogy a szabadidődben egy jó minőségű, ortopédiai szempontból megfelelő, kényelmes és divatos lábbelit tudj viselni. Ezt pedig maximálisan tudják teljesíteni.

Ami a cipő kialakítását illeti, választhatsz a neked kényelmes, illetve szimpatikus formák közül: vannak kerekebb, vagy hegyesebb orrúak, keskeny vagy széles lábfejre valók, vastagabb és vékonyabb talpúak egyaránt. A rendelkezésre álló temérdek árnyalatnak köszönhetően pedig könnyedén találsz olyat, amit be tudsz illeszteni a ruhatáradba, passzol az általad preferált színek közé.

Ha egy kényelmes, megbízható lábbelit szeretnél a mindennapokra, a New Balance termékkínálatát mindenképp érdemes átnézned. A CCC oldalán is találkozhatsz ezekkel a szuper cipőkkel. Böngészd át a palettát, és válaszd ki azt, amelyik a legjobban illik hozzád!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában