Szponzorált tartalom

2020.03.31. 15:08

A kijárási korlátozás alatt sem szünetel a plazmaadás!

A életmentő plazmadonáció jelenleg is rendkívül fontos. Központjaink a maximális biztonság mellett nyitva vannak, hiszen továbbra is elengedhetetlen szükség van a plazmából készített gyógyszerekre.

FB_Cover_820x312px_04

Donorkártyáját hozza magával, ezzel tudja igazolni a lakhelyelhagyása okát! Amennyiben applikációnkat használja, abban az időpont is benne van hivatalos információnak. Emellett, ha szükséges, tudunk írni igazolást a plazmaadásról Központunkban

A kormányrendelet 4.§ (1) bekezdés c pontja szerint egészségügyi szolgáltatóhoz van lehetőség jelenleg is menni. Ezenkívül a vérplazmaadás humanitárius cselekedet.

Jelentkezzen plazmadonornak, és mi az ingyenes orvosi szűrővizsgálat alapján, amennyiben alkalmas a donációra, 10.000 Ft értékű juttatást adunk!

Minden donáció után is jár 7.000 Ft készpénzben, illetve utalványban.

Amennyiben részt vesz hűségakciónkban, úgy minden ötödik plazmaadáskor további 5.000 Ft juttatás jár. Évente ez akár több mint 400.000 Ft is lehet!

IDŐPONTFOGLALÁS: www.verunkbenasegitseg.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában