Szponzorált tartalom

2020.01.28. 12:29

Bemutatjuk a Spiller 2000-et

Zalaegerszegi fémmegmunkálási üzemünkben nagy pontosságú, precíziós műszeripari és finommechanikai alkatrészek forgácsolással való gyártására specializálódtunk.

Több évtizedes működésünk során kialakult jelentős vevőkörünk számára több, mint 500 fajta alkatrészt gyártunk. Megrendelőink által támasztott szigorú követelményeknek való magas szintű megfelelést ISO minőségbiztosítási rendszer garantálja. Minőségi és mennyiségi céljaink elérése érdekében folyamatosan fejlesztjük gépparkunkat, korszerű méréstechnikai eszközöket, mérőgépeket használunk.

Az általunk gyártott alkatrészek jelentős hányadát Svédországban és az Amerikai Egyesül Államokban (USA) értékesítjük.

Több éves eredményes működésünk motorja az összetartó dolgozói gárda, melynek fenntartásáért mindannyian sokat teszünk: együtt dolgozunk, fejlődünk és közösen éljük meg sikereinket. Büszkék vagyunk munkatársainkra és tanulóinkra, akik nap mint nap minőségi és időtálló termékekkel látják el partnereinket!

Ha Ön is hivatásának tekinti munkáját és szívesen lenne csapatunk tagja, kérjük jelentkezzen az alábbi e-mail címen: [email protected]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában