Pacsa

2015.01.01. 17:19

Köszönet az év végén

Pacsa – Zala megye legfiatalabb és legkisebb lakosságszámú városában köszöntötték az év utolsó napján az állandóan szolgálatban lévőket.

Arany Gábor

Kelemen Tamás polgármester Szilveszter napján kereste fel a mentőszolgálat pacsai állomását, ahol ketten adtak szolgálatot és megköszönte a dolgozók áldozatos munkáját.

Kelemen Tamás polgármester ajándékkosarat vitt a katasztrófavédelmi őrsön tett látogatásra. Szilveszter estéjén Horváth Árpád, Magyar László,Varga Alex (balról jobbra) adott szolgálatot

Járt a rendőrőrsön, is ahol, szintén két fő teljesített szolgálatot. Ezen az estén felkereste a katasztrófavédelmi őrsöt is. Mint ismeretes, májusban átadták a létesítményt Ezzel a megye közepén, 354 négyzetkilométeres területen, 22 település 13 ezer lakója számára rövidült le jelentősen, közel felére a tűzoltók vonulásának ideje. A keszthelyi tűzoltóparancsokság alárendeltségében működő őrs 19 kiképzett tűzoltójából egy időben négy ad szolgálatot egy Mercedes Rosenbauer TLF 400 típusú gépjárműfecskendővel. Az ajándékkosárral érkező polgármester az itt szolgálatban levőknek is megköszönte egész éves, 24 órás szolgálatukat.

Címkék#Pacsa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!